Mutarea pieselor de mobilier – sfaturi & tipsuri

mobilier la comanda

Aluncarea este preferabila in detrimentul ridicarii

Pornind de la premisa ca niciun rezultat vizual nu merita o durere acuta la spate, noi va sfatuim sa evitati pe cat posibil sa va suprasolicitati in timpul mutarii. Daca doriti sa schimbati pozitia unui anumit corp de mobilier, atunci va puteti limita la simplele proceduri repetitive de miscare, urmand a castiga spatiu in camera respectiva.

Pentru momentele in care doriti sa duceti mobila dintr-o proprietate in alta, lucrurile sunt ceva mai simple. Pur si simplu, luati in calcul posibilitatea de  a apela la o firma transport mobila din orasul dumneavoastra, echipa de interventii fiind gata sa va scape de orice efort. Daca ambele variante ies din calcul, va ramane doar sa optati pentru ridicarea corpurilor grele de mobilier cu ajutorul membrelor inferioare, nu cu sprijinul membrelor superioare, ele fiind mult mai fragile.

Rotitele achizitionate din magazinele de profil

Fiecare shop pentru casa & gradina pe care il veti regasi in mediul urban prezinta pe un anumit raion aceste modele de rotite profesionale, ele fiind folosite in egala masura de echipele de relocari, dar si de persoanele care obisnuiesc sa isi schimbe foarte des designul incaperilor. Pentru a nu zgaria podelele, pentru a nu lasa urme inestetice la nivelul covoarelor ori al mochetelor, ele devin solutia perfecta, iar pretul nu este unul care poate ridica probleme bugetelor autohtone.

Cartoanele si prosoapele pot fi de ajutor

Pentru ca acestea sa patrunda sub corpurile masive de mobilier realizat la comanda este necesar sa le strecurati printr-o miscare de „dute – vino”, de dorit fiind ca ele sa alunence mult mai facil in timpul transportului. Pentru suprafetele acoperite cu mochete ori covoare va recomandam bucatile intinse de carton, in timp ce pentru podelele lucioase recomandam introducerea prosoapelor pe sub mobila.

Eliberati continutul corpului de mobilier

Desi pare o sarcina anevoioasa, ea devine esentiala pentru ca ca mutarea sa fie una mai usoara. Asadar, inainte de va apuca sa trageti ori sa impingeti respectivul corp, asigurati-va de faptul ca nu uitati sa il goliti. Scoateti absolut tot ce este in el si, mai mult ca sigur, greutatea nu va mai fi aceeasi. In plus, nu riscati ca anumite obiecte sa cada in timpul mutarii.

Incercati sa trageti si nu sa impingeti mobilierul

Tendinta fireasca este aceea de a impinge elementul de mobilier catre locul in care dorim sa ajunga. Insa, de cate ori ati incercat sa il trageti catre dumneavoastra? Principiile fizicii combinte cu anumite miscari potrivite pot face minuni in timpul mutarilor, mai ales daca ne concentram putin si ne punem intreaga forta in brate.