Multumiti-va cu putin

Imagineaza-te din nou privindu-te in oglinda si facand un al doilea juramant sincer: Ma angajez in mod special sa nu ma multumesc cu mai putin decat ceea ce imi doresc cu adevarat.

Acest angajament sacru de relatie constienta este la fel de important ca primul; a te stabili cu mai putin decat ceea ce iti doresti cu adevarat in relatii este o ciuma virulenta in secolul 21. Pentru a evita ciuma, nu trebuie doar sa faceti un juramant sincer sa nu va multumiti niciodata cu mai putin, va trebui, de asemenea, sa va ganditi clar la ceea ce doriti si nu doriti.

Am petrecut cea mai buna parte a unei dimineti lucrand cu Caitlyn pentru aceste probleme. Pe masura ce am auzit mai multe despre istoria relatiilor sale, aceasta a prezentat un model de subestimare a ei insisi, ceea ce a condus la mai putin. Ea s-a pus in repetate randuri in relatii neprietenoase cu barbatii care au determinat-o sa-si piarda atat respectul de sine, cat si banii. Ceea ce a pus la cale – de la faliment la salvare in tancurile baute pana la prinderea unui nou sot in pat cu servitoarea.

De asemenea, a trebuit sa se confrunte cu o problema din trecutul ei, care o determina sa fie ambivalenta in ceea ce priveste crearea unei noi relatii iubitoare. Pe tot parcursul anului de la despartire, nu se asezase niciodata pur si simplu cu mahnirea ei si o simtea constient. In schimb, ea s-a tinut ocupata prin alaturarea a trei site-uri web individuale, care corespund si resping „mai mult de o suta de barbati” pe diferitele site-uri, si chiar publicand o publicitate personala extrem de detaliata in ziar.

La un anumit moment al fiecarei relatii, ar incepe sa-si imbrace sentimentele de frica de a nu provoca conflict. Invariabil, dupa un timp, flaconul va aparea, ceea ce duce la conflicte zgomotoase de felul in care se temea cel mai mult. In timp ce explora problema, ea si-a dat seama ca a fost drama centrala in batalia continua a parintilor ei, care a dus la divortul lor cand avea cinci ani. Ambii parinti si-ar ascunde sentimentele pana cand o explozie a avut loc in fiecare saptamana sau doua. In momentul in care au divortat, Caitlyn s-a imbibat atat de mult de model prin osmoza, incat a repetat-o ​​in mod involuntar in relatiile sale cu adultii.