Motive pentru care merita sa-ti iei un Side-by-side

Le cautam si eu in urma cu 2 luni, eram curios sa stiu de ce merita sa imi cumpar un frigider atat de mare, dar eram si constient ca nu ai cum sa nu-ti iei unul avand o familie formata din 5 persoane care nu mananca foarte putin.

Pana la urma l-am luat riscand. Cu totii stim ca sunt bune, dar multi stim doar atat, nu am putea sa dam cateva motive concrete pentru care cineva ar putea sa cumpere un Side-by-side si sa renunte la frigiderul vechi.

Tocmai asta m-a ambitionat si mai tare. Cateva zile tot am stat si mi-am bagat nasul prin tot ceea ce are acest frigorific. In plus, am citit pe TopFrigidere mai multe decat as fi fost eu in stare sa descopar de unul singur. Ce mi s-a parut mie ca are in plus un side-by-side?

Spatiu

Sunt mari, foarte mari, probabil cele mai mari tipuri de frigidere. Nu e greu sa-ti dai seama de asta din moment ce side-by-side-urile sunt recomandate familiilor cu adevarat numeroase. Din cate am inteles, capacitatea lor nu e mai mica de 500 litri.

Gestioneaza temperatura mai bine

Familie numeroasa, multe persoane, ganditi-va de cate ori se deschid usile frigiderului intr-o zi. Daca n-ar fi mai inteligente decat un frigider obisnuit as fi aruncat pana acum foarte multa mancare. Noroc ca stie sa controleze singur temperatura. Side-by-side-ul se asigura ca temperatura din interior ramane constanta, cel putin asta face al meu si nu e nici pe departe cel mai scump sau cel mai bun.

Iti poti lua un side-by-side cu doua “straturi” de usi

Nu stiam cum sa va explic altfel, dar sunt side-by-side-uri care au o usa in plus fata de cea principala. Acea usa adaposteste alimentele pe care le cauti cel mai des. In spatele ei se afla cateva rafturi mici pe care pot pune condimente, sosuri sau bauturi. Pe timp de vara, cand este foarte cald si organismul iti cere lichide, stai cu inima impacata cand stii ca nu trebuie sa deschizi frigiderul complet pentru a-ti lua ceva rece de acolo.

Pentru a ma face mai bine inteles, e o usa mai mica situata in afara celei principale care iti ofera acces rapid la cateva compartimente unde iti poti lasa gustarile sau alimentele pe care le consumi mai des.

Tu alegi daca vrei sa fie frigider sau congelator

Am cautat si eu din curiozitate si side-by-side mai scump, am vazut unele noi pe care mi le-as fi dorit din tot dinadinsul. De ce le voiam? Pentru ca puteam sa aleg cat de mare sa fie frigiderul sau congelatorul. Cum noi mancam mai multa mancare proaspata, nu-mi convine ideea de a avea un congelator de 200 de litri din cei 550 ai frigiderului side-by-side.