Motanul Incaltat revine!

Nu stiu voi, dar eu sunt asaltata de cizmele peste genunchi. La liceu e puzderie de cizme inalte. In centru vad tot cizme de acelasi gen, cand merg la tara vad pe ulitele satului acelasi lucru. Devin banale, la fel ca si gecile din piele neagra stranse in talie si cu manecile ridicate pana la cot de care abuzeaza toate pitipoancele in ultima vreme. Geaca de piele nu mai e geaca de piele. De la rockerii anilor ’60 care le purtau s-a ajuns la fete care le poarta cat mai stranse pe corp, cu cat mai multe briz-briz-uri, insotite de genti glamour supradimensionate. Nu se poate asa ceva.

Revenind la cizme. As aprecia sa fie macar purtate la ocazii speciale, ca ele nu sunt pentru purtatul de zi cu zi, prostelor. De ce nu cititi cateva articole despre ele inainte sa le purtati? Va multumiti sa le cumparati din mall-uri (desi si tiganii din bazar vand aceleasi modele, la preturi mai mici) si sa va afisati cu ele oriunde, daca se poate impreuna cu gecile de piele. Inca o chestie care ma face sa rad: cum sa-si cumpere cizmele, vazand ca cel putin in orasul asta (Pitesti) sunt cateva modele pe piata (din piele/catifea, pe variantele negru/ albastru inchis)? Sa am cizme la fel ca o treime din populatia feminina a orasului? Pai ce, sunt proasta? Tu care ai asa ceva, nu te mai intreba daca esti, ca iti raspund eu: da.

Daca esti o adevarata fashionista, du-te, nene, la Bucuresti, Timisoara, Iasi si cumpara-ti unele care sa fie originale ca design, nu porcarii ieftine din piata, eventual chinezarii.