Meniuri cu traditie si bun gust servite in stil timisorean
Iubit de timisoreni pentru rafinamentul si gustul inconfundabil al preparatelor inspirate din bucataria europeana, restaurantul Tinecz din Timisoara este frecventat de personalitati marcante din lumea politica, dar si de oameni de afaceri sau simpli vizitatori. Traditia restaurantului Tinecz debuteaza in anul 1996, atunci cand familia Martinecz decide sa inceapa o noua etapa intr-o tara straina, dar care parea ca le va incuraja intentiile de a dezvolta un business de familie prosper. La mai bine de 20 de ani de atunci, Tinecz se situeaza in randul celor mai populare localuri, fiind locatia predilecta pentru evenimente corporate, aniversari, nunti sau botezuri.
Inainte de toate, insa, restaurantul Tinecz Timisoara se remarca prin gustul deosebit al preparatelor prin care isi oferteaza oaspetii, prin intermediul carora sunt efectuate combinatii de arome si texturi intre bucatariile europene. Desi este situat in inima Timisoarei, Tinecz nu se rezuma la o paleta limitata de meniuri si preparate, ci le ofera dreptul celor care ii calca pragul de a experimenta noi gusturi si arome pe care in mod cert nu se asteptau ca le puteau intalni intr-un local din centrul unui oras istoric.
Preparate fusion inspirate din gastronomia europeana
Tinecz va ofera posibilitatea de a va delecta cu cele mai cunoscute preparate frantuzesti si mediteraneene, redand savoarea unor dishuri celebre intr-o maniera actuala si specifica viziunii restaurantului. Traditionalele preparate la gratar capata suculenta si fragezime gratie tehnicilor perfecte de gatire, avand la dispozitie o gama ampla din care puteti alege. Clasicul gratar este inlocuit de Tinecz cu preparate ce ridica standardele unei bucatarii de top, iar dumneavoastra va puteti satisface papilele gustative cu frigarui din piept de pui, perfecte pentru o dieta sanatoasa, sau muschi de vita gatit dupa o reteta proprie, care imprumuta din gustul fin al vitei argentiniene.
Influentele bucatariei frantuzesti isi fac loc in meniul restaurantului Tinecz prin dishurile impecabile servite la cele mai inalte standarde. Va asteapta un pranz elegant, in cadrul caruia puteti servi piept de pui cu sos de vin sau poate un piept de pui parizian, inspirat de influentele bucatariei mama. De asemenea, puteti savura in tihna o cina usoara, in compania persoanei iubite, servind un un piept de pui cu sos de visine alaturi de un pahar de vin delicios care va va deschide apetitul pentru discutii lungi si relaxante.
Din meniul restaurantului Tinecz nu lipsesc nici preparatele specifice Italiei, motiv pentru care va puteti desfata cu tagliatelle cu somon, broccoli si mazare sau, pentru o experienta inconfundabila, cu o portie de paste cu fructe de mare, asezonate cu un pahar de vin alb. Retetele delicioase sunt preparate urmand traseul gastronomic al celor mai iscutiti bucatari, care asteapta din clipa in clipa sa va rasfete cu preparate fusion care cu siguranta va vor determina sa repetati aceasta experienta.
Tinecz va aduce in atentie preparate savuroase, cu traditie si emblema, inspirate din tezaurul gastronomic al celor mai notorii bucatarii europene. Meniul vast acopera toate gusturile fine si asteapta sa va convingeti si dumneavoastra de motivele pentru care Tinecz reuseste sa se mentina de mai bine de 20 de ani in fruntea celor mai prestigioase restaurante din inima Timisoarei si nu numai. Tinecz va promite o calatorie in fiecare farfurie pe care o veti degusta si preparate de soi care vor satisface chiar si cele mai pretentioase preferinte culinare.