Lungimea degetelor poate prezice viitorul

Un grup de oameni de stiinta de la Cambridge University a descoperit ca lungimea degetelor unei persoane poate spune multe despre viitorul acesteia, anunta The Independent. De la succesul in cariera pana la orientarea sexuala si de la aptitudinile sportive pana la sensibilitatea la anumite boli, totul poate fi descoperit prin masuratoarea degetului aratator si a inelarului.

Studiul cercetatorilor de la Cambridge a scos la iveala faptul ca oamenii de afaceri cu inelarul mai lung decat aratatorul, castiga de pana la sase ori mai multi bani decat cei cu inelarul mai scurt. Oamenii de stiinta englezi nu sunt singurii care au studiat lungimea degetelor, raportul dintre inelar si aratator a fost subiectul multor studii din intreaga lume. Rezultatele au fost surprinzatoare.

Astfel, inelaru mai lung decat aratatorul, mai des intalnit la barbati decat la femei, indica o inclinatie spre sport, in special fotbal si atletism. De asemenea, aceste persoane prefera, in general, domeniile legate de numere, ca matematica si fizica. Cercetatorii de la Universitatea Alberta au descoperit ca exista o legatura si intre agresivitatea unei persoane si lungimea inelarului acesteia.

Aratatorul mai lung decat inelarul – situatie intalnita cu preponderenta la femei – arata o preferinta pentru literatura si bune aptitudini verbale. Studiile au mai aratat ca femeile cu orientari homosexuale au, in general, inelarul mai lung. In esenta, toate aceste cercetari au demonstrat legatura dintre nivelul de testosteron si lungimea degetului inelar.

smart guess: Incercati asa ceva acasa! Sunt destul de convins, totusi, ca nu veti afla nimic nou. Se pare ca oamenii de stiinta de la Cambridge au inceput sa se cam plictiseasca…