Lucruri de luat in calcul pentru alegerea formatiei de nunta

Distractia este un lucru important atunci cand vine vorba de nunta ta. Intotdeauna cuplurilor li se spune ca este primul lucru catre care trebuie sa se orienteze si e esential sa faca alegerea corecta. O trupa care nu reuseste sa creeze o atmosfera placuta poate sa fie principalul motiv care va duce la ruinarea intregii petreceri. Fiind atat de multe optiuni din care putem alege, cum ajungem sa ne decidem? Recomandarea noastra este Amatis – formatia de nunta din Bucuresti.

Sunt o gramada de idei ce ne vin in minte cand planuim nunta de vis. Din experienta multora am dedus ca principalul obiectiv de atins pentru mireasa, mire si oaspeti este divertismentul, in special seara festiva. Cu toate acestea, muzica este printre ultimele lucruri pe care se pune accent si deseori nu i se acorda la fel de multa importanta pentru a obtine cel mai bun rezultat.
Exista o multitudine de trupe in acest moment, de la cantareti care reusesc sa puna la dispozitie orice categorie de muzica ce s-ar potrivi unei nunti. De obicei, oaspetii fac parte din aproape toate categoriile de varsta. Stim cu totii cat de versatile sunt gusturile in aceasta directie. De aceea, o formatie de nunta care poate sa aiba sonorizare de orice fel este solutia optima.

Exista si cateva puncte cheie cu care trebuie sa te obisnuiesti atunci cand intentionezi sa apelezi la o trupa:

1. Poti lua decizii in privinta listei muzicale pe care o interpreteaza trupa?

Multe dintre ele nu iti vor facilita aceasta optiune si oricat de mult ai incerca sa le propui o lista personala, acestia se vor ghida exclusiv dupa materialul propriu. Asigura-te ca intrebi cat de mult ai putea sa te implici in selectia pieselor ce urmeaza a fi redate inainte de a apela la serviciile lor.

De obicei, trupele va vor pune la dispozitie o lista variata de melodii dintre care veti avea de ales si, eventual, unele de rezerva, in conditiile in care programul destinat pieselor alese nu va acapara in totalitate timpul minim pe care formatia trebuie sa il petreaca in compania evenimentului. O alta idee este aceea de a oferi trupei anumite categorii de muzica din cadrul carora sa aleaga melodiile ce pot fi interpretate.

2. Va sunt puse la dispozitie melodii anexate gratuit, intre seturile de muzica?

Cele mai multe dintre trupe vin cu un serviciu complet de sonorizare, ce include si melodiile inregistrate ce sunt pornite in timpul pauzelor. In acest fel, puteti sa evitati costurile suplimentare in care ati fi fost implicati prin chemarea unui DJ, ce poate chiar sa dubleze suma initiala. De multe ori, ieftin, in special in randul trupelor, inseamna o calitate slaba a serviciilor sau lipsa de experienta.

3. Ai o melodie preferata pentru primul dans?

Daca te decizi sa ridici atmosfera evenimentului prin traditia unui prim dans, atunci ar trebui sa te gandesti serios la alegerea melodiei potrivite. Rapida sau lenta? E una dintre intrebarile des adresate de catre trupe in momentele in care clientii nu au un catec preferat si cer sa li se aleaga unul. Deseori, cei ce ofera serviciile de sonorizare sunt dispusi sa invete un cantec anume fara sa impuna vreun cost in plus.

Restul detaliilor asociate alegerii unei formatii de nunta tin strict de calitatea sunetelor produse, ce poate fi obtinuta prin accesarea unor reprezentatii precedente din cadrul altor evenimente la care trupa respectiva a performat.