Liceu: 8-12 iunie

Chestia asta se doreste a fi un mini-jurnal al saptamanilor de liceu, care trec, trec si iarasi trec. N-am ce detalia mai mult despre scop, poate ca fac asta ca sa imi amintesc ce am facut acum X timp si sa vada lumea ce plictisitoare sunt zilele astea.

Luni: Nu imi amintesc sigur ce am facut, dar nu pot uita faptul ca am primit vreo 7 bomboane de la sarbatoritii zilei. Am tot vrut sa raspund la ora de psihologie dar am uitat ce invatasem si am lasat-o pe alta data. N-am stat la orele de romana si… cam atat.

Marti: Dupa ce toata dimineata m-am stresat sa invat la franceza, am plecat la liceu relaxat si am dat peste o mireasma imbietoare in autobuz. Ajuns la scoala, am aflat cu stupoare ca s-ar putea sa dau test la ora de chimie asa ca m-am facut nevazut impreuna cu Limonada. Credeam ca o sa fiu ascultat la franceza (marea mea pasiune) dar n-a aparut profa. La psihologie au venit niste studente impreuna cu profesoara si stateau in ultima banca, eu fiind “norocosul” din fata lor. Am pus-o pe Lemo sa vada cat era ceasul – 16:22, iar eu simteam ca imi cade mana din cauza rapiditatii predarii, unde mai adaug si faptul ca mi-era foarte cald. La cele doua ore de engleza ne-am uitat la “Man Friday” – dupa ce colegii mei au pierdut 20 de minute ca sa conecteze proiectorul la laptop. Rezolvat de geniul din mine cu un click dreapta pe desktop urmat de inca doua clickuri.

Miercuri: La romana am scris dupa dictare de mi-au iesit capacele, ne-au fost predate caracteristicile romanului doric. Geografie si pauza de ras alaturi de profesor, apoi matematica. Ca intotdeauna, eu n-am caiet la matematica si scriu pe ce apuc, nu imi place matematica, nu o pricep, c’est la vie. La istorie am discutat despre nu mai stiu ce, iar la engleza am discutat niste exercitii, in paralel cu dezbateri cu privire la balul ce urmeaza si la care nu ma duc. Yay.

Joi: A fost cam scurta ziua: 3 ore de 45 de minute fiecare (ca seara era balul). La biologie n-am fost si bine am facut. Un coleg a reusit sa ia 3 fara prea multe efort. La franceza ne-au fost aduse testele si m-am pricopsit cu un 5 (nu e vina mea, nu pot sa invat franceza, nu-mi intra in cap, nu-mi place). Am mai avut TIC, unde m-am jucat cu Lemonade niste jocuri flash.

Vineri: A trecut si balul, la care n-am fost. Initial am avut o strangere de inima dar apoi am realizat ca am scutit 50 de lei valorosi. N-am facut prea multe astazi, la matematica am dus buretele nestors dar s-a prins proful si m-a trimis sa il storc. La sport n-am mai jucat volei si cam atat. A, am fugit dupa un nenorocit de autobuz si am avut norocul sa il prind. Da, stiu ca “dupa femei si dupa autobuze nu se alearga, pentru ca vin altele” dar e un instinct care ma impinge la asta.

Am recitit articolul si am realizat ca deja uitasem ca luni a fost zi de bomboane. Buna idee sa fac un asemenea post.