Jucariile nelipsite din colectiile copiilor

Ca jucarii clasice pentru cei mici, alegand triciclete veti oferi copilului dumneavoastra distractia de care are nevoie, dar si cateva ore de miscare zilnic. Dimensiunea si forma tricicletei depinde foarte mult de varsta copilului, acestea fiind create pentru varste cuprinse intre 2 si 4 ani.

Materialul din care este realizata influenteaza foarte mult aspectul acestei jucarii. Puteti alege un model clasic, retro din metal sau unul modern din material plastic, cel din urma fiind si mai usor de curatat pentru ca nu va fi afectat de spalarea cu apa. Pentru a compara modelele si a-l alege pe cel mai potrivit pentru copilul dumneavoastra puteti cauta triciclete online si puteti chiar sa il consultati pe cel mic inainte de a lua o decizie. In orice caz, alegeti o tricicleta pe care copilul se poate urca si de pe care se poate da jos cu usurinta, dar care nu va fi prea mica anul urmator. Pentru versatilitate, multe modele au cosulete sau tavite de depozitare pe ghidon sau sub sa pentru ca cel mic sa isi transporte jucariile in timpul plimbarii.

Daca vreti sa ii oferiti copilului o jucarie cu adevarat deosebita, calea cea mai sigura este sa alegeti dintre masinute electrice. O sursa inepuizabila de distractie, masinuta electrica poate fi folosita atat in interiorul casei cat si afara, in felul acesta cel mic va avea activitate si cand vremea de afara nu permite joaca in aer liber. Conducerea unei masinute de jucarie va imbunatati simtul coordonarii miscarilor si il va familiariza pe cel mic cu dotarile unei masini adevarate.

Realizate foarte realist, masinutele electrice au mai multe viteze, merg si inapoi, au si o telecomanda pentru parinti cu care controlati masinuta pentru siguranta copilului, nu necesita asamblare, au pedale si volan la fel ca o masina adevarata. Fie ca alegeti o tricicleta sau o masinuta electrica, veti oferi copilului multe ore de joaca si distractie.