Joel Campbell, inca un mister pentru campionatul Italiei

AC Milan isi doreste ca Joel Campbell sa faca parte din transferul lui Mario Balotelli la Arsenal, daca acesta se va realiza.

Presa italiana sustine ca Milanul este impresionata de forma aratata de Joel Campbell la mondialul din Brazilia cu nationala Costa Ricai. Milan il evalueaza pe Balotelli la 25 de milioane de lire sterline insa Arsenal va plati mai putin pentru italian, daca Campbell va face parte din aceasta intelegere.

Ambele echipe se pare ca asteapta finalul Cupei Mondiale pentru a vedea cat valoreaza Campbell cu adevarat. Campbell spera ca evolutia buna de la mondial il va face pe Arsene Wenger sa-l ia in considerare pentru sezonul viitor, insa este posibil ca jucatorul de 21 de ani sa mai fie imprumutat odata inainte de a juca in tricoul tunarilor.

Arsene Wenger a confirmat faptul ca el se va intoarce la club, dar asta nu inseamna ca nu va putea fi imprumutat inca o data: “ Se va intoarce cu siguranta la noi pentru pre-sezon. Se maturizeaza foarte bine “

Campbell a inscris 11 goluri si a dat 12 pase de gol in 43 de meciuri pentru Olympiakos sezonul trecut. Acesta a marcat si a dat o pasa de gol in meciul cu Uruguay, castigat de costa ricani cu 3-1.