Intelepciunea inimii tale este adevarata numai pentru tine

Inteligenta inimii tale este cu tine mereu. Este constant. Puteti avea incredere in ea. Este important sa recunoasteti acest lucru, deoarece inseamna ca intelepciunea inimii voastre – raspunsurile la cele mai profunde si misterioase intrebari ale vietii la care nimeni altcineva nu poate raspunde – exista deja in interiorul vostru. In loc sa fii ceva care trebuie sa fie construit sau creat inainte de a putea fi folosit, legatura dintre inima ta si locul care tine raspunsurile tale este deja stabilita. Si in timp ce a fost alaturi de tine de cand te-ai nascut, este alegerea ta cand accesezi acel link ca o „linie directa” catre cele mai profunde adevaruri din viata ta.

1. Care este intentia mea de a impartasi ceea ce am descoperit?

2. Cine va beneficia daca impartasesc aceste informatii?

3. Cine poate fi ranit de alegerea mea de a impartasi aceste informatii?

Cheia utilizarii acestor intrebari este sa fii absolut clar cu tine insuti despre prima intrebare. A fi constient de intentia ta este fundamentul responsabilitatii tale personale. Cu intentia dvs. ferma in loc, devine usor sa va evaluati raspunsurile la urmatoarele doua intrebari pentru a vedea daca respecta intentia dvs. declarata. Indiferent daca fac sau nu, prin acest proces simplu, veti gasi raspunsul la intrebarea dvs. despre oportunitatea de a impartasi cunostintele dvs. profunde. Avand in vedere aceste idei, sa discutam cum se aplica pasii de coerenta pentru a accesa intelepciunea si indrumarea inimii.

Acum ca am descris rolul inteligentei inimii in accesarea unei intuitii profunde , as dori sa profite de aceasta ocazie pentru a impartasi o tehnica dovedita care va permite sa accesati si intelepciunea ei. Si vreau ca acest exercitiu sa fie personal, asa ca voi oferi aceasta sectiune ca si cum va vorbesc direct in timp ce sunteti cu mine in camera de zi. Acest exercitiu este unul dintre acele locuri unde stiinta si spiritualitatea se suprapun frumos. In timp ce stiinta poate descrie relatia stransa dintre inima si creier, practicile spirituale antice si tehnicile de auto-stapanire care au ajutat oamenii sa se bazeze pe aceasta relatie de mii de ani fac acest lucru fara a avea nevoie de o explicatie stiintifica.