Ingrijirea parului pentru iubitorii de natura

Ati fost la vanatoare de produse pentru ingrijirea naturala curata si naturala a parului dvs? Poate ca ati incercat cateva marci naturale si ati descoperit ca intr-adevar nu functioneaza la fel ca samponul si balsamul traditional. Sau, poate ca ati gasit unul care functioneaza, dar este destul de scump si exista doar un magazin in zona dvs. care il comercializeaza Sau, poate ca parul este agitat si are nevoie de umiditate sau volum suplimentar si nu ai gasit niciodata o optiune naturala pentru asta, deci nu ai facut niciodata trecerea.

Am incercat atat de multe branduri si produse de-a lungul anilor, iar eu sunt in continuare in vanator pentru cel mai bun sampon natural si balsam. Se pare ca ingrijirea parului a fost ultima limita de frumusete curata de ceva timp. Deci, atunci cand o noua marca de produse naturale de ingrijire a parului apare, este obligatoriu sa o incerc.

Primul lucru pe care l-am observat despre Seed era ambalajul lor, deoarece parea extrem de durabil. Dar intrebarile adevarate in mintea mea au fost cat de bine functioneaza aceste lucruri si cat de curat este? Cititi mai departe pentru a afla raspunsurile si opinia mea onesta despre acest brand.

In primul rand, sa vorbim despre cat de bine functioneaza. Pentru tipul de par, am incercat samponul si balsamul anti-friz, impreuna cu crema de curatare deoarece parul meu este curat, dar are tendinta de a avea o multime de fire de mici dimensiuni care niciodata nu par sa stie unde sa se aseze.

Asa cum am crezut, am folosit doua pompe de sampon si am masat in parul meu. Am observat imediat mirosul racoros si placut, care este mai degraba natural, decat sintetic. Este important sa retineti ca samponul nu spuma sa fie in parul dvs., asa cum s-ar putea sa fiti obisnuit – dar acesta nu este un lucru rau! Cele mai multe sampoane fac spuma din cauza unui agent chimic de spumare care este adaugat in formula, asa ca atunci cand cautati un sampon natural, nicio urma de spuma sau spuma slaba este un semn bun de ingrediente curate.

In general, sunt foarte impresionat de cat de bine functioneaza acest produs pentru a-mi face parul curat, hidratat si bine ingrijit. Dintre toate produsele naturale pe care le-am incercat de-a lungul anilor, Seed Phytonutrients este unul dintre cele mai bune pe care le-am intalnit in ceea ce priveste eficienta.