Informatii noi despre Carlos Vela

Arsenal au informat pe cei de la Real Sociedad ca vor activa clauza de recumparare a lui Carlos Vela pentru 3.5 milioane de lire sterline.

Presedintele lui Real Sociedad Jokin Aperribay a fost in Londra saptamana trecuta pentru a discuta in legatura cu situatia lui Carlos Vela. Acesta a declarat marti seara ca mexicanul nu va ramane la Real Sociedad de sezonul viitor : “ Arsenal ne-a informat ca Vela va fi jucatorul lor de sezonul viitor “

Jucatorul de 25 de ani a avut un sezon foarte bun in La Liga marcand 16 goluri si oferind 12 pase de gol in 34 de meciuri. Vela nu va reprezenta Mexicul la Cupa Mondiala, el refuzand sa joace pentru echipa nationala inca din 2011.

Semnat in 2006 la doar 17 ani, Vela parea un jucator foarte promitator insa nu si-a atins potentialul la Arsenal. Trimis de Wenger in banda stanga si fiind imprumutat la 4 cluburi diferite, Vela a inscris de doar 11 ori in 6 ani jucati la Arsenal.

Totusi acum Arsene Wenger vrea mai multe optiuni in atac, Olivier Giroud fiind singurul varf din echipa tunarilor, iar Carlos Vela pare sa fie raspunsul problemelor lui Arsenal.