Inamicul principal al daunatorilor din casa ta

Foarte multi locatari din blocurile ce impanzesc orasele mari ale tarii se plang de frecventa numeroasa a gandacilor sau a diversilor daunatori pentru un mediu de viata sanatos.

Chiar daca multi isi asuma pe cont propriu un proces de deratizare, nimic nu da rezultate mai eficiente decat serviciile profesionale de dezinsectie ale unei firme de curatenie, care va sti sa aplice produsele cele mai bune in conditii optime de siguranta.

Care sunt principalele cauze care atrag daunatorii in casele noastre?

Fie ca este vorba de propria locuinta sau despre vecinatatea acesteia, principalul factor de contaminare il reprezinta gunoiul. Altfel spus, locul de depozitare a containerelor cu deseurile depuse de locatari devine un adevarat focar ce atrage rozatoare, gandaci si numerosi microbi.

Locuinta ta devine expusa la acest pericol, deoarece atat insectele, cat si ceilalti daunatori pot patrunde cu usurinta prin anumite zone neizolate sau prin caile de acces spre subsolul blocului, iar cand vine vorba despre gandacii de bucatarie, se stie ca acestia sunt o adevarata problema greu de indepartat.

Al doilea factor de contaminare este umiditatea, ce atrage anumite insecte, precum tantarii. Chiar daca vorbim de anumite colturi ale locuintei sau despre simplele ghivece de flori, toate acestea trebuie ingrijite si mentinute la un nivel igienic ridicat, deoarece reprezinta un risc major.

De asemenea, daca locuiesti la curte, un depozit de materiale vechi sau un manunchi de lemne reprezinta o sursa de adapost perfecta pentru soareci sau sobolani si pentru diferite tipuri de insecte, precum furnicile.

Cum pot sa scap de problema daunatorilor?

Produsele din comert si promisiunile din reclamele tv sunt doar solutii de scurta durata si fara un impact pe o perioada indelungata asupra cuiburilor de gandaci sau a daunatorilor.

Un serviciu profesional de curatenie precum cel obtinut de pe https://weclean.ro/ reprezinta o alegere ideala, deoarece echipa este formata din profesionisti pregatiti sa intervina cu echipamentul necesar in orice conditii. In functie de anumite criterii precum spatiul sau tipul de daunatori, activitatea specialistilor presupune utilizarea unor produse ce au la baza diferite formule chimice sau ecologice.

Principala diferenta dintre interventia personala si cea a unui serviciu profesional de curatenie o reprezinta metodele preventive care fac ca rezultatul sa fie unul de lunga durata.

Asadar, te sfatuim sa alegi servicii deratizare si dezinsectii, care sa iti ofere un camin confortabil si care sa inlature complet riscul contaminarii cu daunatori. Paianjenii din coltul camerelor sau furnicile care se ingramadesc pe marginea gresiei devin o poveste veche in fata acestor metode.

Totodata, specialistii recomanda indepartarea resurselor de hrana care atrag astfel de factori si o mentinere cat mai igienizata a spatiului destinat locuirii. De asemenea, o echipa care se ocupa de acest tip de servicii deratizare si dezinsectie este pregatita sa faca fata oricarei situatii, cunoscand in aceeasi masura tipurile de insecte sau de rozatoare, comportamentul lor sau locurile in care se ascund. Sunt special pregatiti sa curete si sa aplice produse pentru dezinsectie in fiecare colt al casei, chiar si in zonele cele mai putin accesibile, la care tu nu te-ai fi gandit.

In concluzie, evita riscurile de a te expune la daunatori ce pot afecta nu doar stilul tau de viata, ci si siguranta celor dragi. Totodata, apeland la o echipa profesionista in ceea ce priveste serviciile de deratizare si dezinsectie, te asiguri ca nu va fi nevoie sa repari pagubele considerabile, pe care le aduc atat insectele, cat si rozatoarele.