Importanta mochetei in spatiul de lucru

Amenajarea spatiilor de munca este greu de realizat de catre o singura persoana, mai ales daca scopul final al acestui proces este de a asigura un mediu relaxant pentru fiecare angajat, astfel incat timpul petrecut la birou sa devina o placere. Majoritatea companiilor aleg o pardoseala de tip mocheta, tocmai pentru a reusi sa mentina un spatiu sigur si sanatos, mochetele fiind mult mai usor de intretinut in comparatie cu alte pardoseli, fiind in acelasi timp foarte rezistente la traficul intens si la diminuarea zgomotului produs de persoanele care lucreaza.

Mochetele profesionale sunt cele care asigura un confort, care au un aspect placut, se pot personaliza in functie de caracteristicile care definesc o firma, iar modul in care se realizeaza curatenia pe acestea nu necesita foarte mult timp, mai ales ca ele au rolul de a absorbi praful si mizeria, astfel incat aspirarea acestora sa nu provoace disconfort pentru cei care isi petrec destul de mult timp in spatiul respectiv.

 Floor Consulting - montaj mocheta Bucuresti

Paleta de culori este destul de mare. Multe dintre companiile care solicita amenajarea spatiilor cu acest tip de pardoseala pun accent in primul rand pe culorile folosite, definindu-le totodata stilul si activitatea, astfel incat in momentul in care pasesti in cladirea de birouri, culorile sa fie un element definitoriu pentru stilul fiecaruia. Exista posibilitatea de a opta pentru o mocheta de tip dale sau rola, insa acest lucru este hotarat de catre administratia firmei.

Design-ul, culoarea aleasa sau modelul sunt aspecte de care un designer de birouri trebuie sa tina cont, astfel incat mocheta sa se imbine perfect cu restul elementelor din birou, fara a obosi prea mult din punct de vedere vizual. Mocheta a reusit sa inlocuiasca vechile pardoseli clasice, aceasta fiind mult mai confortabila si silentioasa. In momentul in care fiecare companiei ocupa un etaj din cladirile mari de birouri, iar activitatea presupune un trafic intens al angajatilor, disconfotul este usor de creat, asa ca mocheta a devenit o solutie ideala pentru atenuarea zgomotului produs.

Mocheta la birou

Montarea unei mochete de birouri trebuie sa fie realizata in cele mai bune conditii, astfel incat sa nu apara situatii in care aceasta se dezlipeste sau in care nu a fost suficient intinsa, avand un aspect neingrijit sau neuniform. Mai ales ca in zonele unde exista un numar mare de angajati, aceasta trebuie sa faca fata tuturor situatiilor prevazute, inclusiv cele de incendii sau alte lucruri care intra in contact cu aceasta. Mochetele de birouri trebuie sa indeplineasca cat mai multe functii, oferind siguranta si confort tuturor celor care isi petrec o buna parte din zi in spatiul respectiv.