Il invie Bowie pe Ziggy Stardust?

Organizatorii festivalului de muzica Coachella doresc sa-l convinga pe David Bowie sa participe la editia de anul acesta, anunta Mediafax. Mai mult de-atat, ei intentioneaza sa-i propuna englezului sa cante in intregime celebrul album “The Rise and Fall of Ziggy Stardust and The Spiders From Mars”.

Un apropiat al lui Bowie a declarat ca acesta a fost contactat si anul trecut pentru o astfel de reprezentatie, dar britanicul a refuzat, organizatorii aducandu-l pe Prince in locul sau. Cu toate acestea, sunt sanse foarte mari ca David Bowie sa concerteze la Coachella.

Exista, de asemenea, zvonuri potrivit carora excentricul englez ar pregati un nou album. Acesta ar reprezenta incheierea pauzei pe care Bowie a luat-o in 2004, cand si-a anulat un turneu mondial, din cauza unor probleme cardiace.

smart guess: Nu stiu cum, dar David Bowie reuseste si azi sa influenteze o groaza de artisti (atentie!, nu numai muzicieni). Cu riscul de a-mi lua multe palme dupa ceafa, nu pot sa nu remarc faptul ca muzica pe care a influentat-o a reusit de multe ori sa fie mai buna decat cea pe care a facut-o. Can you hear me, Major Tom?