Haine Mexton colectia din 2016 si care sunt cele mai vandute articole

Despre noua colectie de haine Mexton nu s-a scris prea multe. Lansarea a avut loc la inceputul lunii martie anul acesta, iar surpriza a fost pe masura asteptarii.

Blugii Mexton au fost vedete, au aparut modele de jeans cu turul lasat, ceea ce inseamna ca se poarta si anul acesta, blugi usor ciupiti si decolorati cu talia joasa in culori pastelate:turcoaz, galben si roz. Pantaloni scurti din material de blug accesorizati cu strass si aplicatii metalice.

Colectia noua a fost asteptata cu mare nerabdare, sunt mii de fani pe Facebook in cateva zeci de conturi care vorbesc doar depre aceasta marca de prestigiu Mexton. Ce este intersant, ca din dicutii cu cei de pe pagina de Facebook de haine Mexton am aflat ca distributia online de haine se face din site-urile noastre la nivel de intreaga Europa.

Toate tarile membre in Uniunea Europeana pot comanda haine Mexton online, coletul ajungand direct la adresa in cateva zile contra unei sume intre 10-15 Euro taxa de transport.
Plata se poate face la sosirea coletului, prin transfer bancar sau direct online cu cardul.

Topurile Mexton care se poarta anul acesta sunt in tonuri calde de corai, roz, turcoaz si galben. Ne asteapta in continuare noi surprize, colectia nu s-a dezvaluit cu totul.

Cererea este foarte mare, grupa de varsta care comanda aceste haine Mexton se gaseste undeva intre 14-40 de ani. Conditia este sa arati cat de cat bine, sa ai corpul destul de lucrat la sala, pentru ca altfel sacourile si jachetele pana la buric nu cad frumos.

O sa va tinem la curent cu noile aparitii si cu promotii care apar, va asteptam sa va inscrieti la newsletter pentru a fi la curent cu noi si noi produse din gama Haine Mexton.