Goji Bio Brasov poate ajuta noii antreprenori in acest domeniu

Plante si fructe Goji

Se cunoaste faptul ca fructele de goji poseda o gama larga de nutrienti cu potential medical si de sanatate. Beneficiile fructelor de goji sunt numeroase, iar acum cultivarea acestora este disponibila pentru fermierii de rand.

Ce sunt fructele goji si cum se cresc?

Goji Bio Brasov poate pune la dispozitie toate cele necesare cresterii plantelor, indiferent ca este vorba doar de informatii sau efectiv de solurile propice, de dispozitivele necesare sau de diferite tehnologii specializate in cresterea plantelor.

Cum se cultiva plantele?

Cultivarea Goji este usoara. Plantele au nevoie de un sol bine drenat, cu un nivel al ph-ului intre 6,8 si 8,1. Trebuie verificata scurgerea si adaugat nisip pentru a imbunatati textura solului daca este necesar. Cea mai obisnuita metoda de a incepe plantarea arbustiului de Goji este varianta cu plante cu radacini putin dezvoltate, iar momentul cel mai potrivit moment de sadire ar fi la inceputul primaverii. Acesta este momentul in care arbustiul este in stare latenta si tolereaza mai bine tulburarea.

Arbustii proaspat cumparati trebuie sa fie plantati de indata; radacinile se sorteaza si trebuie puse in apa si plantate intr-o locatie insorita. Radacinile trebuie raspandite, iar solul impins in jurul acestora. In primele cateva luni, solul trebuie pastrat umed pana cand se vor observa primii muguri crescuti. Dupa aceasta etapa, solul trebuie lasat sa se usuce cativa centimetri la suprafata, inainte de a se uda din nou. De obicei, fructele apar dupa aproximativ trei ani de la insamantare.

Cum poate ajuta Goji Bio Brasov noul antreprenor?

In primul rand, cei care doresc sa infiinteze o noua afacere cu plante Goji pot apela la fondurile europene, in cazul in care nu dispun de resursele necesare. Deoarece costurile sunt destul de ridicate, aceasta alternativa este una benefica pentru cei interesati. In anul 2019, aceasta optiune de cultivare a devenit eligibila pentru finantarea cu ajutorul fondurilor europene.

Goji Bio Brasov poate furniza material saditor certificat propice plantarii, ce poate asigura o dezvoltare productiva a acestora. Cu ajutorul sustinerii mentenantei plantelor cu o gama vasta de substante bio impotriva daunatorilor, plantele de goji pot prospera intr-un mediu placut de acestea, fara a fi oprite din evolutie.

Fiind prima plantatie ce s-a dezvoltat in acest domeniu in Romania, Goji Bio Brasov dispune de toate conditiile necesare plantarii, de la solurile tratate potrivit pentru aceasta specie, pana la diverse tehnologii ce ajuta planta sa se dezvolte armonios. De asemenea, acestia dispun si de un centru de colectare a fructelor, unde acestea se sorteaza si se pun la uscat sau nu, in functie de cerintele clientilor.

Orice afacere recent lansata are sanse sa prospere ca urmare a colaborarii cu Goji Bio Brasov, deoarece experienta fondatorilor plantatiei garanteaza profesionalism si o calitate deosebita in serviciile oferite. Pentru mai multe informatii se poate apela la numarul de telefon 0722504823 sau accesa pagina dedicata http://www.gojibiobrasov.ro.