G.W. Bush dezvaluie ca Biblia nu e 100% adevarata!

Fiind mult mai relaxat de cand…continua sa nu faca nimic la Casa Alba, viitorul fost Presedinte al SUA (nu mai e mult pana pe 20 ianuarie) a declarat intr-un interviu acordat televiziunii ABC ca, desi nu este decat un „simplu presedinte” (bine punctat!) si aceasta tema il depaseste, „teoria evolutionista si religia pot coexista”.

„Evolutia este un subiect interesant. Totusi nu cred ca aceasta teorie explica pe deplin misterele vietii” spune Bush. Sincer, in ceea ce-l priveste pe W, misterele vietii se rezuma la lucrari si teorii mult mai putin complicate. Probabil ca teorema impartirii cu rest, de exemplu, reprezinta o adevarata piatra de incercare – lucru care nu se poate spune despre teorema razboiului fara rost. „Cred ca Dumnezeu a creat Pamantul si lumea, dar asta nu inseamna ca Teorie Evolutiei devine incompatibila”.

Intrebat daca Biblia este literalmente adevarata, nu-pentru-mult-timp-Presedintele a oferit urmatoarea explicatie: „Probabil ca nu.”

smart guess: In ciuda evidentei simpatii pe care o am fata de personajul in cauza, nu pot sa nu sesizez ideile decente ale lui George W. Acest fapt vine in intampinarea propunerii mele ca el nu trebuie uitat. Ar merita sa primeasca un talk-show in care sa fie invitat permanent, un loc in care sa-si poata sa-si expuna toate gandurile ce i-au fost reprimate de munca depusa la conducerea Statelor Unite. Pun pariu ca gasesc sa-i dea si-un laptop.