Franz Ferdinand la B’estfest!!

Si iata ca zvonurile s-au confirmat (ma rog, o parte din ele…deocamdata!): Franz Ferdinand vine la B’estfest 2015. Emagic! Entertainment a facut anuntul in aceasta seara, pe site-ul oficial al festivalului.

Englezii vor canta pe 3 iulie, in aceeasi zi cu Iggy Pop & The Stooges. Se pare, deci, ca vom avea parte de o seara 100% britanica. Happy happy, joy joy!
Franz Ferdinand isi lanseaza maine, 26 ianuarie, cel de-al treilea album, Tonight: Franz Ferdinand. Multe dintre publicatiile care i-au facut deja recenzia au cazut de-acord ca acesta este cel mai complex material discografic al formatiei.

Biletele pentru Ziua 0 (1 iulie) a B’estfest si pentru celelalte trei zile (2,3 si 4 iulie) vor putea fi cumparate de pe www.myticket.ro sau din magazinele Diverta, incepand cu data de 27 ianuarie. Pretul unui bilet este de 110 lei pana pe 1 aprilie, 130 lei in perioada 2 aprilie-30 iunie si 150 lei pe durata festivalului. Abonamentele pentru cele trei zile principale ale festivalului sunt valabile doar in perioada de pre-sale si costa 270 lei.
smart guess: B’estfest 2015 suna din ce in ce mai bine! Asteptam nume la fel de mari si din alte sfere muzicale, la fel de coolte. In incheiere, va salutam cu traditionalul: Sa vina vara!