Fiti creativi in modernizarea casei

Cand simtiti ca incaperile din casa dumneavoastra au nevoie de o tusa de caldura si personalitate nu este nevoie de schimbari drastice si costisitoare. Adaugand cateva articole de design, cum ar fi cuverturi de pat, puteti inviora atmosfera locuintei cu minimum de efort. Exemple de utilizari posibile sunt multiple si perfect la indemana dumneavoastra.

De exemplu in living puteti drapa o cuvertura de calitate pe marginea canapelei pentru un strop de stil si culoare. Cu siguranta v-au impresionat interioarele luxoase din revistele de design, dar nu ati putut identifica niciodata acel element care schimba radical atmosfera si o facea sa para atat de domestica. Ei bine, daca veti rasfoi din nou astfel de publicatii, veti constata ca aceste cuverturi sunt nelipsite din aranjamentele de succes fie ca acestea sunt rustice, clasice sau deosebit de moderne. Dormitorul este spatiul traditional al cuverturii.

Prin urmare adesea scopul cuverturii este sa protejeze patul pe timpul zilei, insa ii putem oferi si alte roluri practice, cum ar fi acela de strat suplimentar pentru a va incalzi in noptile mai reci.

Functionand in mod similar din punct de vedere al impactului vizual, adaugand un set decovorase de baie este suficient pentru a avea o baie cu stil si functionala in acelasi timp. Astazi, colectia impresionanta de modele de covorase va asigura asortarea perfecta la orice tip de interior.

Covorasele din bumbac sunt alegerea ideala pentru ca vin intr-o gama foarte mare de culori si texturi, fiind in acelasi timp cele mai absorbante si prevenind alunecarea pe pardoseala baii. De asemenea, ele pot fi spalate ori de cate ori este nevoie, lucru deosebit de util mai ales avand in vedere ca stau aproape tot timpul intr-un mediu umed in care bacteriile se pot inmulti.

Textilele pentru casa sunt cele mai versatile produse. Varietatea lor este atat de mare si calitatea atat de inalta incat puteti realiza orice combinatii beneficiind mereu de confort, relaxare si un permanent suflu de nou in casa.