Fierăstrău circular cu masă sau fierstrău circular de mână – pe care să-l cumperi primul?

fierastrau circular cu masa

Să presupunem că ai câteva modificări de făcut prin casă, poate chiar renovezi și te-ai gândit ca anumite obiecte să fie făcute handmade. Ești pus pe treabă și îți dorești să investești în câteva unelte noi care să te ajute să faci totul ca la carte.

De unde să începi? Brandurile se promovează așa cum pot mai bine și prin strategiile lor de marketing te fac să crezi că ai nevoie de produsele lor, iar tu, în graba de a cumpăra ceva care să-și facă treaba, poți să te lași influențat de mesajele lor.

Ne aflăm acum în cazul în care va trebui să alegi între un fierăstrău circular cu masă sau fierăstrău circular de mână de pe http://www.fierastraucircular.ro/. Sunt mulți utilizatori care se declară fideli anumitor unelte. Majoritatea preferă circularul de mână, fiind portabil și mai practic, însă specialiștii care dețin și ateliere speciale de prelucrare a materialelor folosesc adesea modelul cu masă.

Perspectivă generală a celor două fierăstraie circulare: de mână sau cu masă

La modul serios, sunt foarte puține lucruri pe care un fierstrău cu masă le poate face și de care un fierăstrău de mână nu e capabil, mai ales dacă se află în mâinile cuiva care știe ce să facă cu un fierăstrău de acest fel.

Se presupune că fierăstrăul circular de mână îți permite să ai mai mult control asupra formei în care tai. Marea diferența dintre cele două are strânsă legătură cu nivelul de experiență pe care îl ai cu astfel de unelte electrice. Se spune că celor mai puțin experimentați le este mai ușor să taie în linie dreaptă cu un fierăstrău circular cu masă. Ce-i drept, având un fierăstrău circular cu masă te poți baza mai mult pe el când e vorba de a tăia cu precizie.

ARTICOL RELATED: Cel mai bun polizor unghiular – acum alegem unul?