Fetisuri bizare

Macrofilia: Este atractia care se raporteaza la lucruri mari, la dimensiuni gigantice ale partenerului si ale organelor sexuale. De multe ori, barbatii au tendinta de a se supune femeilor masive. Insa  uneori, fanteziile macrofililor nu isi gasesc idealul in viata reala si tind mereu sa se manifeste doar in vise, precum relateaza un tanar american:

“Am avut această fantezie tulburătoare încă de cand tatăl meu a plecat din familia noastră. Totul a început atunci când tatăl meu vitreg a apărut în viaţa noastră. A fost în timpul pubertăţii mele şi hormonii mei au ajuns la tavan. El era un păros 6 metri, foarte agresiv şi prost. Într-o noapte, am visat ca el avea şase centimetri inaltime si incerca sa se ascunda sub canapea incercand sa-si salveze viaţa, iar eu stateam falnic si inalt, desupra lui. M-am trezit brusc cu penisul tare si cu lichidul pre-ajaculator scurgandu-se.”

Flatulofilia: Cred ca va dati seama, dupa denumire, la ce se refera. Ei bine, pentru unii flatulentele pot fi amuzante sau dezgustatoare, insa exista si persoane care gasesc paradisul in acestea. De obicei, barbatii au tendinta sa placa aceasta practica, mai ales daca este vorba de flatulente vaginale.

Sitofilia: Se refera la fetisurile care au la baza jocurile cu alimente, in care partenerul dominant il murdareste pe celalalt cu diverse lucruri, de la apa sau miere, pana la unt de arahide sau bucati de carne. Sitofilia poate fi combinata cu urofilia si scatofilia, atunci cand urina si fecalele sunt introduse in joc, in loc de mancare.

Hierofilia: Se manifesta prin dorinta sexuala fara de obiecte sacre, culte si religioase. Crucile introduse in vagin sau saruturile cu icoane sunt cele mai des intalnite. O intrebare am, exista atei care fac asta?

Capnolangnia: Se mai numeste si fetisul fumatului. Principalele simptome sunt: atractia fara de persoane care fumeaza, atractia fata de tigari si dorinta de a simti scrum pe corp. Unele persoane fac din asta chiar si ceva periculos, dorintele mergand chiar si pana la arderea organelor sexuale cu tigari. Cea mai simpla manifestare este placerea de a vedea in special femei fumand si scotand fumul printre buze.

Trichofilie: Este fetisul in care persoanele au o placere deosebita pentru parul de pe corp al partenerului, in special cel facial (pentru femei) si cel capilar (pentru barbati). Cu cat lungimea parului este mai mare, cu atat excitatia este mai pronuntata. In timpul actului sexual, trichofilul se manifesta sarutand suvitele de par ale partenerei sau tragand de acestea, chiar pana la smulgere.

Abasiofilie: Este fetisul pentru persoanele invalide sau cu capacitate redusa de mobilitate. De obicei, persoanele sunt semi-paralizate sau mers in scaunul cu rotile. A nu se confunda cu acrotomofilia, care se refera strict la persoanele cu membre amputate.