Familia Hefner se desparte de Playboy

Desi Hugh Hefner este numele asociat de toata lumea cu revista Playboy, el s-a retras cu mult timp in urma de la conducerea publicatiei. In ultimii 20 de ani, Christie Hefner, fiica excentricului batranel, a fost la carma Playboy Enterprises. Ziarul Times anunta ca americanca in varsta de 56 de ani a hotarat la inceputul acestei saptamani sa renunte la conducerea companiei. Astfel, va fi pentru prima oara de la lansarea revistei (1953) cand Playboy nu va mai fi condusa de un Hefner.

„Vinovatul” pentru aceasta decizie este nimeni altul decat, evident, Barack Obama. Christie Hefner declara ca alegerea viitorului Presedinte American a inspirat-o sa se implice mai mult in actiuni caritabile si ca, asa cum America imbratiseaza schimbarea, sub forma unei noi conduceri, este timpul ca si in viata ei sa se produca anumite schimbari.

Celebra revista este abandonata de numele creatorului sau intr-un moment nu tocmai placut. Desi poate parea improbabil, pana si cunoscutul iepuras a fost afectat de criza financiara. Playboy si-a inchis departamentul de DVD-uri si a concediat peste 80 de angajati in octombrie, anuntand pierderi de 5,2 milioane de dolari in cel de-al treilea semestru al anului.

Asteptam nerabdatori sa aflam daca petrecerile urmatorului director se vor ridica la nivelul celor organizate de celebrul fondator Playboy.