Esti sofer? Afla cele mai noi detalii despre asigurarea Casco!

O asigurare CASCO este una dintre cele mai bune polite de care poti beneficia in momentul in care vrei ca masina ta sa beneficieze de un plus de siguranta. Cu atat mai mult cu cat asigurarile de tip casco sunt cele care vor acoperi un numar mult mai mare de riscuri pentru masina ta si vei putea astfel sa ai intotdeauna certitudinea ca oricat de grav ar fi accidentul provocat din vina ta, tu nu va trebui sa platesti nimic pentru daunele provocate.

Este de asemenea adevarat si faptul ca o asigurare CASCO este una de tip facultativ si ca ramane la alegerea ta daca o vei incheia sau nu, dar avand in vedere numarul si diversitatea riscurilor pe care aceasta le poate acoperi sunt de parere ca e cu mult mai ok sa fii acum precaut decat sa platesti apoi sume imense de bani.

O asigurare de tip CASCO este una care va acoperi o gama larga de riscuri, fiind si cazul celor provocate de natura, precum: explozii, incendii, trasnete, furtuni, grindina, inundatii sau alunecari de teren. Alte riscuri pe care soferii le mai pot acoperi sunt date de urmatoarele tipuri de pagube: pagube produse de furtul masinii sau de orice alte parti ale acestuia sau in cazul in care pagubele au fost produse de furtul sau distrugerea echipamentelor suplimentare de care autoturismul beneficiaza.

In aceste cazuri, este recomandata incheierea unei asigurari in mediul online, deoarece te va ajuta cu mult mai mult sa alegi ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Pe site-urile de asigurare vei avea in acelasi timp la dispozitie calculatoare foarte avantajoase cu ajutorul carora vei putea calcula valoarea unei asigurari, astfel incat sa alegi ceea ce e mai bine. Exista insa si diverse site-uri care vor incerca sa te ademeneasca, poate chiar sa te si pacalaeasca cu tot felul de oferte de genul: “cumpara de aici o asigurare CASCO si vei avea X% reducere”. Va trebui sa fii foarte atent la aceste detalii, pentru ca in loc de reducere, este foarte probabil sa te confrunti cu situatii in care pretul sa fie de 2-3 ori mai mare decat in altor oferte prezente pe piata.