Efectele pozitive a unei ore de yoga

Fiecare modul al antrenamentului include specialisti in educatie si dezvoltarea tineretului care impartasesc multi ani de experienta de lucru cu copiii in clasa, atat cu yoga, cat si cu alte abilitati sinergice pentru a va ajuta sa navigati in orice experienta care apare si au cel mai mare impact.

Sunteti deja profesor de scoala?
Programa de formare a profesorilor de formare pentru yoga pentru copii in invatare este o modalitate excelenta de a adauga adancimea si impactul curriculum-ului dvs. existent si nu necesita nici o certificare anterioara de yoga sau nici o experienta didactica. De asemenea, este foarte specializat pentru a servi si a gazdui o gama variata, incluziva de varste, tipuri de corp, etnii si stiluri de invatare, facandu-l accesibil si impactant pentru fiecare student.

Imaginati-va sa mergeti in fiecare zi la clasa pentru copiii care se simt increzatori in ei insisi, in trupurile lor si in abilitatile lor. Iata ceea ce cativa studenti au experimentat acest lucru in salile lor de clasa a trebuit sa spuna : „Yoga ma face sa ma simt ca si cum as fi important” – Diamond, clasa a sasea.

Inclinata la invatare: Invatati yoga in scoli

„Yoga m-a invatat importanta de a lua un minut sa fiu in continuare, sa-mi ascult gandurile si sa ma relaxez. De asemenea, am o atitudine mai pozitiva fata de corpul meu. Acum stiu ca daca vreau ca corpul meu sa faca mai mult, trebuie doar sa practic. Inainte sa spun ca nu pot, acum incerc … „- Bobbi, Senior.

83% dintre studentii de liceu care au practicat yoga, au aratat rezultate semnificative din punct de vedere statistic privind urmatoarele rezultate ale dezvoltarii tinerilor, care au fost legate de imbunatatirea sanatatii generale, a fericirii, a performantelor academice si a comportamentului pozitiv.