Echipamente specifice pentru orice supermarket

In ultimul timp a crescut numarul centrelor comerciale din punctele urbanistice principale, insa clientii raman in continuare fideli anumitor magazine, tocmai pentru ca sunt pe deplin satisfacuti de modul in care acestea isi desfasoara activitatea. Exista doua aspecte principale carora trebuie sa le acordati atentie maxima, cumularea acestora generand satisfactia si siguranta clientilor care va trec zilnic pragul. In primul rand, vom vorbi despre modul in care trebuie sa depozitati alimentele, de cele mai multe ori nerespectarea regulilor soldandu-se cu amenzi usturatoare in urma controalelor sporadice efectuate de diversele institutii care se ocupa de protectia consumatorului.

Echipamentele folosite pentru depozitarea alimentelor in stare proaspata sau a celor congelate sunt impartite pe diverse categorii, cele mai cunoscute fiind frigiderele cu dimensiuni variabile, vitrinele sau camerele frigorifice, precum si congelatoarele, care pot fi parte integranta dintr-un frigider complex, sau un echipament separat, dotat cu lazi individuale. Este obligatoriu ca achizitiile sa respecte conditiile impuse de codurile CAEN specifice afacerii dumneavoastra, fiecare categorie de alimente implicand un spatiu separat, amenajat corespunzator. Vitrinele frigorifice sunt esentiale pentru buna functionare a unui supermarket, tocmai pentru ca design-ul lor permite previzualizarea continutului de catre clienti. In momentul in care exista o gama ampla de produse asemanatoare, singurele aspecte care ne pot ajuta sa le diferentiem calitativ se raporteaza la latura vizuala. Modelele cu pozitie verticala sunt destinate depozitarii bauturilor racoritoare si a lactatelor: iaurt, lapte sau smantana, in timp ce versiunile orizontale se adapteaza cu succes oricarui tip de alimente.

Beneficiile oferite de aparatura frigorifica performanta sunt duale, deoarece simplifica in maniera considerabila procedeul de depozitare al prajiturilor, lactatelor, alimentelor din carne sau al sortimentelor de inghetata, evitand alterarea lor sub influenta temperaturilor ridicate, iar in acelasi timp clientii dispun de transparenta comerciala, avand posibilitatea de a analiza produsele expuse, astfel incat alegerea finala sa fie una corecta, bazata pe propriul instinct. Pastrarea alimentelor refrigerate se face in anumite vitrine frigorifice speciale, dotate cu un sistem de functionare care se bazeaza pe mentinerea unei raciri statice, ideale pentru mentinerea proprietatilor nutritive. Fiecare aliment trebuie depozitat intr-un mediu propice, astfel incat sa nu se usuce : gradarea luminii interioare, prezenta unei usi de acces in partea superioara care se gliseaza doar in momentul extragerii produsului, precum si realizarea interiorului dintr-un material calitativ, precum inoxul.

Exceptand aparatura frigorifica performanta, devine esential sa va ingrijiti de implementarea unui sistem de supraveghere optim, care sa fie intretinut corespunzator de o firma de securitate. Solutiile de supraveghere video aduc in prim plan trei concepte esentiale pentru buna functionare a unui spatiu personal sau public. In primul rand, indiferent de scopul locatiei dumneavoastra cel mai bine este sa apelati la sfaturile propuse de o echipa specializata, membrii acesteia avand experienta necesara pentru a raspunde cu promptitudine si eficienta oricarui proiect. De asemenea, o firma profesionista de securitate o sa va recomande ansambluri multifunctionale, ce cuprind in egala masura camere de supraveghere, dispozitive DVR standalone si tunuri de ceata, un sistem compact fiind varianta castigatoare pentru un mediu dinamic de activitate, asa cum este un supermarket. Nu in ultimul rand, mizati pe servicii rapide, calitative, deoarece viteza de reactie este factorul principal care determina succesul interventiei.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *