Dragos Bucur si Alexandru Potoceanu vor juca sub bagheta lui Peter Weir

Dragos Bucur si Alexandru Potoceanu vor juca in viitorul proiect semnat Peter Weir, The Way Back. Desi informatia nu a fost confirmata oficial, ea pare cat se poate de sigura, fiind „divulgata” pe blogul personal al sotiei lui Dragos Bucur, Dana Nalbaru. Potrivit acesteia, Bucur va participa la filmari timp de patru luni, in Bulgaria.
Filmul se inspira din fapte reale si spune povestea unui grup de soldati ce planuiesc sa fuga dintr-un gulag rusesc, in anul 1942. Restul distributiei ii include pe Ed Harris (jucand rolul unui american), Collin Farrell (ce va intruchipa un rus dur si plin de tatuaje) si Jim Sturgess (cunoscut pentru rolul sau din Across the Universe, aici jucand un puscarias polonez).
Peter Weir este un regizor respectat la Hollywood, el regizand, printre altele, Dead Poets Society, The Truman Show si Master and Commander: The Far Side of the World.

smart guess: Judecand dupa aceste coordonate initiale, filmul nu prea are cum sa dea gres. Le uram bafta celor doi si la cat mai multe proiecte de acest fel!