Descopera frumusetea Regatului Unit

Daca in aceasta vara timpul iti permite si desigur ai si un buget alocat pentru acest lucru, o vizita intr-o tara europeana sau de pe alt continent, va fi cu adevarat un moment special pentru familia ta. Faptul ca ai acces la internet iti va putea facilita alegerea, practic putand sa faci un tur virtual pe harta lumii, pentru a putea decide drumul pe care il vei urma.

In cazul in care te afli la o prima astfel de iesire din tara, cu atat mai mult o documentare serioasa te va putea scapa, daca am putea spune asa, de o serie de mici inconveniente pe care in acest mod le vei putea evita. Vorbim aici despre rutele pe care vrei sa le alegi, despre timpii de conexiune intre diverse mijloace de transport si desigur despre cel mai important lucru pe care tocmai te pregatesti sa-l faci si anume vizitarea celor mai importante locuri din tara in care vrei sa ajungi.

O destinatie aparte este Anglia, care iti va infatisa un adevarat „arsenal” de cultura a civilizatiei din toate punctele de vedere. Vei resimti inca de la primii pasi pe care ai sa-i faci un alt aer, o alta mentalitate, o alta abordare a tot ceea ce inseamna viata dusa dupa reguli care nu sperie pe nimeni.Tot cu ajutorul internetului vei putea cauta o harta anglia, si iti vei pune „semne” inca dinaintea plecarii asupra locurilor pe care nu trebuie sa le ratezi in vizita ta.

Daca vei ajunge in capitala tarii, la Londra si vremea tine cu tine, atunci o vizita la Palatul Buckingham iti va prilejui cea mai spectaculoasa desfasurare de forte in timpul schimbarii garzii palatului. Culorile, maiestria garzii, disciplina, ti se vor intiparii in memorie pentru totdeauna. Este doar un exemplu, insa cu atentie si rabdare vei putea descoperi adevarate comori ale culturii, arhitecturale si chiar ale vietii obisnuite in Regat.