Depeche Mode concerteaza in Romania in 2016

Concertul Depeche Mode va avea loc pe 15 mai anul acesta, in Bucuresti, pe stadionul National Arena.

Biletele la concert au fost puse deja spre vanzare pe siteul MyTicket inca din luna octombrie si vor putea fi procurate si din magazinele de specialitate.

In anul 2009 si 2010, Depeche Mode au inregistrat un succes urias cu turneul Tour of the Universe. Cu peste 140 de concerte si circa 2,5 milioane de bilete vandute, cea mai cunoscuta trupa de muzica electronica din lume, concertele Depeche Mode sunt apreciate de milioane de oameni de pe intreaga planeta.

Depeche Mode are peste 30 de ani de activitate in muzica si, in total, au inregistrat vanzari de peste 100 de milioane de albume. Anul acesta, trupa lucreaza pentru lansarea celui de-al treisprezecelea album, ocazie cu care are loc si al doilea turneu al trupei.

Concertul din Bucuresti este unul dintre cele 34 de spectacole pe care trupa (Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher) le va avea in peste 20 de tari din Europa, unde se estimeaza ca vor veni in jur de 2 milioane de oameni.

Turneul European precede un turneu in America de Nord si debuteaza in mai, in Tel Aviv.

Depeche Mode este o trupa de muzica electronica, cu 48 de melodii in topurile UK, ceea ce ii face sa fie cea mai populara trupa de muzica electronica din prezent. Artistii au avut de-a lungul activitatii lor muzicale 16 turnee mari, din care cel mai prolific a fost cel din anii 2005-2006, cu 124 de concerte.