Curs la Scoala de actorie Arlechino, la pret redus

Cei mici, cand sunt mici, au dreptul sa aiba posibilitatea sa cerceteze tot, pentru a putea sa-si dea seama ce le place si apoi pentru a putea sa-si dezvolte talenetele si capacitatile.

Copii cel mai bine se dezvolta si invata prin joaca, mergand in locuri care ii pun sa-si foloseasca imaginatia, simtul umorului si logica. Prin astfel de activitati, cei mici incep sa-si puna in valoare calitatile de orice fel si scapa si de timidate.

Sunt foarte multe fundatii ce vor sa dezvolte cultura tarii noastre si sa gaseasca noi talente iar pentru asta organizeaza cursuri de actorie, dans si balet.

O astfel de fundatie este “Scoala de actorie Arlechino”. Cursul ales dintre cele trei clase, se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani iar programul de desfasurare este de luni pana vineri intre 17:00-20:00. Adresa unde se vor desfasura cursurile este Strada Valea Argesului,Nr. 5 Bl. C1, Sc. D.

Cei mici pot beneficia de patru sedinte la alegere intre actorie, dans si balet daca le achizitionati voucherul de pe un site de reduceri, oferta pentru care platiti doar 25 de lei, in loc de 100 de lei.

Este avantajos din punct de vedere financiar, pentru dumneavoastra sa achizitionati acest voucher si in general sa urmariti acele oferte cupoane si reduceri de pe site-urile de reduceri. Aveti posibilitatea sa gasiti reduceri de pana la 80% la un produs sau serviciu.

Asadar cel mai indicat este sa accesati primul site de reduceri care va iese in cale si achizitionati voucherul la 25 de lei, pentru a le oferi celor mici posibilitatea de dezvoltare.