Cum sa va eliminati cele mai mari convingeri limitative

Exista convingeri sanatoase si convingeri care te pot bloca. Va simtiti mai rau, cu atat incercati mai mult sa va simtiti mai bine? Ai incercat totul si se simte ca si cum nimic nu functioneaza? Incepeti sa va imbunatatiti si apoi brusc sa va aprindeti simptomele emotionale sau fizice? Te lupti cu un model de auto-sabotaj, chiar daca ti-e greu sa te ajuti cand stii ca ai nevoie?

Ei bine, acestea sunt cazuri in care credintele dvs. limitative va ajung sa va depaseasca provocarile. Mintea voastra subconstienta va poate impiedica nu numai de eforturile dvs. de tratament, ci si de capacitatea dumneavoastra de vindecare prin intermediul convingerilor limitative. Un motiv pentru care se intampla acest lucru se datoreaza faptului ca, la un anumit nivel, aveti intr-adevar un conflict interior despre vindecare. Acest tip de conflict intern se produce atunci cand o parte dintre noi vrea sa se schimbe, dar cealalta parte (deseori subconstientul) nu vrea sa se schimbe deoarece crede ca schimbarea nu este buna pentru noi. Pur si simplu, este o rezistenta la obiectivul dvs., care va saboteaza eforturile.

Chiar daca mintea ta constienta face tot ce se poate gandi sa se vindece, mintea ta subconstienta poate sa tina ceea ce crede ca sunt motive foarte bune pentru a nu te vindeca O parte din dvs. poate vedea provocarea sau boala ca fiind un avantaj.

Explorarea convingerilor daunatoare poate fi cea mai importanta actiune pe care o puteti face in calatoria de vindecare. Aceasta poate fi esentiala pentru procesul de vindecare. Pe masura ce invatati despre limitarea credintelor, cel mai important lucru de retinut nu este sa va judecati pentru ele. Noi facem sensuri din lumea din jurul nostru; aceste interpretari si perceptii sunt consemnate de mintea subconstienta si apoi devin credintele sau regulile prin care traim – adesea fara sa stim ca facem acest lucru. Problema apare atunci cand purtam aceste convingeri in maturitatea noastra.
Multe dintre credintele limitative care va blocheaza nu vor face sens logic, cel putin la inceput. De fapt, unele ar putea fi probabil clasificate drept socante. Toate acestea sunt vesti minunate. Acest lucru va va oferi ocazia sa lucrati la lucruri de care nu stiati ca exista, luand noi directii si obtinand rezultate pe care nu le-ati obtinut niciodata. Imaginea de ansamblu aici este de a elibera incet toate motivele subconstiente pe care corpul, mintea si spiritul dumneavoastra nu vrea sa le vindece.

Bolile sau provocarile emotionale apar adesea dupa ce am trait intr-un mod care nu este in armonie cu cine suntem. Aceasta ar include includerea intr-o relatie de care stim ca nu este sanatoasa, „diminuarea luminii noastre” sau inmuierea personalitatii noastre fata de ceilalti. De multe ori traim in acest fel, deoarece exista convingeri limitate care conduc trenul nostru.