Cum sa iti tunzi singur parul

Sfatul stilistilor difera, indiferent de lungimea parului. O stilista care pledeaza pentru asteptarea acesteia este Sophia El Alami din Brian Graham Salon. „Va sfatuiesc ferm sa nu va taiati parul acasa. Stilistul tau va fi aici cand se va termina totul, asa ca, daca poti sa astepti, ar trebui. ”

Ea a sugerat tactici de intarziere pe care le puteti incerca inainte de a alege foarfece pentru voi: „Acum ar putea fi momentul sa incercati cateva stiluri noi. Ungeti-l pe spate, invartiti-l in lateral – experimentati putin. Folositi un spray de par texturat pentru a-i oferi mai multa textura si corp pe masura ce creste. ” O alta idee este sa sapati adanc in dulap pentru accesorii pentru par pe care nu le-ati folosit de ceva vreme. „Leaga-ti o esarfa in jurul capului sau foloseste bareta”, a spus ea.

Poate dupa ce ai citit sfaturile lui El Alami, vei lucra la cultivarea rabdarii cu foliculii tai. Pe de alta parte, poate ca nu iti poti rezista parul inca un minut. S-ar putea ca tot ceea ce te ingrijoreaza sa fi supraincarcat fluxul de sange la nivelul scalpului tau, lasandu-te sa para ca un cap de bobina Einstein? Daca da, este posibil sa luati chestii – si foarfece – in propriile maini cu ajutorul unor sfaturi de specialitate.

Am stat de vorba cu stilistii si am verificat internetul pentru cele mai bune sfaturi pentru a-ti oferi sfaturi. Chiar daca lucrurile nu se dovedesc asa cum v-ati dorit, nu uitati ca este doar parul. Pentru majoritatea dintre noi, este o resursa regenerabila. Intre timp, puteti purta o palarie in timpul apelurilor Zoom.

Iesiti in afara usii din fata. (Nu-ti uita cheia.) Acum paseste inapoi. Ta-da! Te afli in salon! Stai pe scaunul cel mai fantezist din casa si rasfoieste o revista de barfe vechi. Acceptati oferta receptionerului cu apa infuzata de castraveti. Comandati online foarfecele necesare si incepeti sa taiati, urmarind un tutorial pe Youtube.