Cum ne relaxăm în timp de pandemie atunci când cafeneaua noastră favorită este temporar închisă?

Indiferent de temperaturi sau de sezon, cafenelele și lounge bar-urile de top orașele mari ale țării au fost aproape tot timpul arhipline, deoarece oamenii aveau nevoie de un loc în care să se relaxeze alături de prieteni. Odată cu începerea pandemiei de coronavirus, psihologi și-au exprimat îngrijorarea cu privire la efectele negative asupra psihicului pe care l-ar putea avea distanțarea socială. „În această perioadă se pot instala foarte ușor depresia și anxietatea dacă oamenii nu știu să profite de acest timp liber.”- declară un psiholog.

Pentru această perioadă, medicii și psihologii ne recomandă să profităm cât mai bine de acest timp liber și să încercăm să facem diverse activități menite să ne relaxeze, să ne motiveze. „Majoritatea oamenilor au acum mai mult timp ca niciodată și ar trebui să îl fructifice, să mediteze, să se regăsească.”

Ganesha Caffe Victoriei, cea mai iubită cafenea din București, propune câteva idei de relaxare pe timp de pandemie: „Ne iubim clienții și ne pare rău că în această perioadă nu sunt aproape de ei, dar avem câteva idei prin care se pot relaxa și pot aduce un pic din atmosfera Ganesha la ei acasă.” – declară un reprezentant Ganesha Caffe.

Ganesha Caffe Victoriei sugerează iubitorilor de narghilea să profite de această perioadă și să își procure propria narghilea acasă „Pentru mulți oameni, shisha este un mod propice de relaxare, de stopare a timpului și de punere în ordine a gândurilor. În mediul online, iubitorii de narghilea o să găsească foarte multe shisha de vânzare pentru orice buzunar, dar și cărbuni și arome specifice.” – reprezentant Ganesha Caffe.

Cu siguranță este o diferență foarte mare într-o narghilea făcută în casă și o narghilea făcut de un expert care deține arome originale și narghilele de mii de lei, precum la Ganesha Caffe, dar este de bun augur să încercăm să ne creăm mediul în care ne simțim confortabili.

Alături de narghilea, vă puteți compune propriul cocktail pentru a putea crea cât mai bine acel cadru dintr-un lounge bar București sau dintr-un coffee shop. „Pentru crearea unei băuturi simple carbogazoase aveți nevoie de cola, vodka și cuburi de gheață pe care să le amestecați într-un pahar. Dacă nu sunteți un fan al băuturilor acidulate, atunci suc de merișoare împreună cu puțină vodka vor oferi acel dulce-acrișorul puternic de care aveți nevoie.” – reprezentant Ganesha Caffe.

Important este să ornați băuturile cu fructe pentru a crea acea eleganță care aduce aminte de serile petrecute cu prietenii.