Cum ne aranjam parul vara aceasta cu ajutorul periilor rotative?

Stilul unei femei se afla in mod constant intr-o continua schimabre, air atunci cand ne dorim ceva nou, cel mai indemana lucru este parul, care de-a ungul timpului sufera si cele mai multe schimbari. Dorinta de a fi in pas cu moda contribuie la cele mai multe decizii, as aca vara aceasta, parul se afla din nou in centrul atentiei.

Buclele fac parte din prfeerinetle fiecarei femei si este coafura care nu se demodeaza, fiind folosita inca din cele mai vechi timpuri. Tehnologia aparaturii cu care se realizeaza o astfel de coafura a evoluat foarte mult, de la bigudiurile tarditionale, la periile rotative care ne ofera o serie ne avantaje, pe langa un aspect stralucitor si ingrijit al parului nostru.

Nu degeaba se numeste podoaba capilara, coafura fiind primul lucru pe care il observa o persoana, iar buclele largi si frumos aranjate, reflecta un stil ingrijit si o atentie sporita acordata acestui aspect. Peria rotativa este cel mai probabl cea mai buna inventie pentru fiecare femeie care nu are timp sa mearga la un salon sau pur si simplu isi doreste sa arate impecabil in fiecare zi. Vara aceasta, bucle fac furori atat in viata de zi cu zi a unei femei, cat si la locul de munca sau iesirile in oras.

Utilizarea unei perii rotative este destul de simpla, mai ales ca vine la pachet cu un set de instructiuni pe care trebuie sa le citim. In functie de lungimea parului, timpul alocat pentru realizarea buclelor poate fi mai mic sau mai mare. Coafarea propriului par nu a fost niciodata mai simpla. Primul pas in utilizarea acesteia este folosirea imediat dupa spalarea parului, mai ales ca are si rolul de a-l usca fara sa mai fie nevoie sa folosim usctorul.

Periile rotative sunt echivalentul unui aparat care functioneaza pe baza unui sistem automat de rotire, asa ca in momentul in care alegeti sa achizitionati o perie de par, puteti face o alegere inspirata cu ajutorul acestui site despre perii rotative. In functie de lungime asi tipul parului, functiile de rotire a suvitei de par pentru a avea bulcele dorite sunt variate, modelele de perii avand cel putin 3 trepte si temperaturi destul de bune pentru un efect de durata. Preferate sunt insa cele pe baza de ceramica, protejand firul de par, ori de cate ori alegem sa o folosim.

Aspectul retro al buclelor etse preferat de doamne si domnisoare fiind usor de realizat cu ajutorul periilor rotative, mai ales in cadrul unor evenimente, unde o coafura lejera poate fi cea mai inspirata alegere pentru o imagine de invidiat.

Youtube / Chanelette