Cum gandeste un tanar

Traieste pe cont propriu.
Nimic nu se simte mai independent decat mutarea de acasa si inchirierea propriului loc. Poate parea descurajant sa incepi, dar este un mod minunat de a invata despre viata mai devreme. Va trebui sa inveti cum sa iti administrezi banii, sa ai grija de tine si, desigur, cel mai mare beneficiu este sa nu ai de ascuns cat de beat esti fata de parintii tai dupa o noapte pe petrecere…

Iubeste-te pe tine si fii iubit.
Dragostea nu este usoara atunci cand ai 20 de ani si poate dura, indiferent daca te afli intr-o relatie noua sau pe termen lung. Daca te afli intr-o relatie de lunga durata, poate fi o lupta sa cresti unul langa celalalt pe masura ce iti traiesti viata, iar relatiile noi trebuie sa se incadreze in vietile pe care le ai deja. Cu toate acestea, daca te iubesti pe tine insuti, iubirea iti va veni.

Cumpara acea piesa vestimentara incredibila.
Nouazeci la suta din timp ar trebui sa-ti cheltui banii pe experiente, nu pe lucruri – dar economiseste 150 de dolari si foloseste-i pentru a cumpara acea haina incredibila pe care ai poftit-o timp de luni sau ceasul pe care ti-l doreai de la universitate. In mod literal, te va face sa te simti ca cea mai uimitoare persoana din lume in timp ce iesi din magazin. La fel de bine o puteti face in timp ce trebuie doar sa va ganditi la finantarea dvs.

Nu-ti fie frica sa intrebi.
Oriunde ar fi in viata ta, nu-ti fie frica sa ceri lucrurile pe care le doresti sau ai nevoie. Indiferent daca este in cariera ta si vrei o crestere a salariului sau decizi cu privire la momentul de viata mare alaturi de iubitul tau, ai de ales sa faci o diferenta in viata ta si cum ar fi spusele; nu intreba, nu primi!