Cum cumperi aur in siguranta?

Aurul este un metal care a fost cautat inca din cele mai vechi timpuri, asa ca oamenii au tendinta de a investi in acest tip de metale, mai ales ca unele iti pot garanta un profit pe termenul lung, pretul fiind intr-o continua crestere. Fie ca te afli in cautarea unei bijuterii pentru o persoana draga sau, pur si simplu, iti doresti sa cumperi astfel de metale, serviciul de cumparare aur trebuie sa fie cat mai transparent si de calitate, oferit clientilor care doresc sa faca o investitie.

In vremurile de criza economica, acest tip de investitie s-a dovedit cea mai buna forma de a face rost de banii pentru ca oamenii au reusit sa supravietuiasca unor situatii dificile tocmai datorita faptului ca au avut o sursa sigura de bani, asa ca serviciul vand aur, a fost foarte cautat in perioada crizei.

Vand aur la topitorie

Raspunsul la intrebarea: cand este mai bine sa cumpar aur vine cu un raspuns simplu – doar atunci cand aveti nevoie sau pur si simplu doriti sa investiti banii suplimentari pe care ii detineti. Bineinteles, exista si riscuri atunci cand mergeti sa cumparati propriu-zis aceste metale, de aceea trebuie sa mergeti pe o sursa sigura, care va ofera mai multa siguranta, in cazul in care metalul cumparat se va dovedii o investitie neprofitabila.

Bijuteriile din aur, in afara faptului ca sunt valoaroase, se poarta inca din cele mai vechi timpuri si sunt apreciate in mare parte de doamne, fiind un adevarat lux sa-ti permiti sa poti mai multe accesorii din aur.

Desi in mediul online exista numeroase firme care vand astfel de bijuterii din aur sau lingouri, fiti atenti la micile detalii, daca au pareri pro sau contra sau daca acel magazin exista in vreun oras. Niciun fel de magazin care vinde aur nu poate exista doar in mediul online. Mai ales cele care se afla de mult timp pe piata stiu ca oamenii vor cauta mai intai sa mearga la magazin pentru a vedea calitatea bijuteriilor si pentru a le testa.

Cea mai raspandita forma a aurului este cea de 14K la noi in tara, se gaseste si cel de 18 K, dar cand vine vorba de cel de 24 K, este din ce in ce mai rar pentru ca producatorii sunt constienti ca majoritatea clientilor cumpara aur la un pret acceptabil, chiar daca in componenta sa nu se afla 100% aur asa cum este in cazul celui de 14 K care este compus si din alte aliaje si metale.

Daca alegeti sa cumparati bijuterii de o valoare mare prin intermediul magazinelor online, recomandat este deplasarea fie la sediul curierului pentru a verifica starea produselor sau chiar in magazinul furnizrului, iar daca nu aveti experienta, mergeti cu o persoana ca va poate sfatui pentru a evita situatiile de inselaciune.

O topitorie profesionista care poate raspunde cerintelor dumneavoastra este „Romero Gold Trade”care are o experienta indelungata pe piata aurului si cele mai bune preturi, atat la cumpararea cat si la vanzarea aurului. Intotdeauna, o astfel de topitorie ofera garantii si facilitatii clientilor pentru a putea verifica marfa cumparata, bazandu-se pe incredere si eficienta in prestarea de servicii.