Cum castigi cu un site?

Ca sa castigi cu un site, trebuie sa ai un site care sa poata face competitie celor peste 3.000.000 deja existente. Iar pentru asta, sa cumperi de la diferiti suspecti de pe internet 500 de site-uri cu tot cu design website si cu articole si sa crezi ca poti castiga, e o solutie proasta. De fapt, eu una din cele mai proaste alegeri in materie de afacere pe internet, pentru a investi bani.

Daca tot ai ceva bani si vrei sa-i investesti cu cap, pai fa-o intr-adevar cu cap.

Intereseaza-te de o firma de web design si de una care se ocupa de optimizare seo si pune-te pe treaba. Cauta intai o idee care nu este prea exploatata, de fapt, ideal ar fi una neexploatata.

Gandeste-te la un nume brand-uibil, cumpara un domeniu, host si apuca-te de treaba.

Treaba in sensul ca ai nevoie de optimizare site, pentru a ajunge sa urci in cautari la google. Acolo trebuie sa fii sus pe cuvintele pe care le-ai ales pentru a face optimizarea. De obicei, in majoritatea cazurilor, ori esti pe prima pagina ori nu esti. Dar asta nu e chiar vital, in anul 2011 cand au luat o foarte mare amploare site-urile de socializare care sunt foarte bune distribuitoare si afisiere de continut.

Iata deci o alta latura de care trebuie sa te ocupi, daca vrei intradevar sa faci treaba profesionista si bineinteles, sa si castigi din site-ul pe care il lansezi. Tine minte.

Trebuie munca, dedicare si bani investiti! Altfel, nu te vei numi niciodata un om care castiga din site-uri.