Cum alegem serviciile pentru curatenia la domiciliu?

Urgent Curat

De cativa ani, tot mai multi romani apeleaza la firme de curatanie in contextul in care timpul nu le permite sa se ocupe de casa lor asa cum a trebui. Deoarece pe piata exista numeroase cereri, apar tot mai multe firme de curatenie, fiecare cu ofertele proprii.

Inainte de a te grabi sa apelezi la o firma de curatenie, trebuie sa analizezi bine piata si sa stabilesti cu exactitate ce asteptari ai de la aceste servicii de curatenie. Astfel, vei evita anumite neplaceri.

Cum alegi serviciile pentru curatenia la domiciliu?

Este indicat sa setezi anumite intrebari care sa te ajute exact sa iti dai seama catre ce fel de firma este mai bine sa te orientezi.

Iata care sunt principalele intrebari pe care trebuie sa ti le pui inainte de a alege serviciile pentru curatenia la domiciliu!

Cat de des am nevoie de aceste servicii?

Aceasta intrebare este cea mai importanta, in contextul in care majoritatea firmelor de curatenie ofera mai multe optiuni de interventie.

Daca stii ca intr-adevar nu ai timp deloc sa te ocupi de acest aspect, din diverse motive, poti alege sa apelezi la aceste servicii saptamanal. Insa, daca programul iti permite sa faci si singur curatenie, frecventa bilunara sau lunara a interventiilor firmei pe care o alegi este cea mai indicata.

De asemenea, exista firme de curatenie care isi ofera serviciile doar in situatii speciale, precum curatenia de primavara sau iarna, dupa anumite petreceri sau in cazul in care te muti la casa noua si trebuie sa optezi pentru servicii de curatenie dupa constructor.

Doresc sau nu ca firmele de curatenie sa foloseasca doar produse ecologice?

Si aceasta intrebare este importanta, in contextul in care exista anumite persoane alergice la produsele standard de curatenie, pentru care este absolut necesar ca firma pe care o aleg sa utilizeze astfel de produse ecologice.

De asemenea, anumite persoane adopta acest stil de viata si sunt interesate sa protejeze mediul inconjurator. Astfel, trebuie sa te interesezi cu exactitate daca firma de curatenie pe care o alegi lucreaza cu astfel de produse sau nu.

Respectiva firma de curatenie se poate deplasa si pe distante mai mari?

Mai ales cand vine vorba de Bucuresti, este esential sa afli daca firma de curatenie care te-a convins ca ofera servicii profesionale si ca va trimite la tine acasa profesionisti atenti la detalii, care lucreaza cu grija, ofera servicii pentru toate sectoarele orasului sau doar pentru anumite zone.

Daca nu faci acest lucru, s-ar putea sa fii dezamagit daca vei afla ca respectiva firma pe care ai ales-o ofera serviciile doar in sectorul in care are sediul, de exemplu.

Dincolo de aceste intrebari esentiale, trebuie sa stabilesti cu exactitate daca vrei sa ramai si tu in casa atunci cand firma isi trimite angajatii sa se ocupe de curatenie sau daca esti genul de persoana care are incredere si poti parasi domiciliul. Pentru multe firme, aceasta distinctie este importanta.

Sursa fotografiei: webbsite-ul oficial al firmei de curatenie www.urgentcurat.com