Costume de baie atragatoare

Pentru o vara energica, este nevoie de un costum de baie hot, in care doamnele pot sa fie sexy dar si rafinate. Pentru asta, designerii ofera modele cu care puteti sa atrageti toate privirile. Dar daca doriti sa fiti in pas cu moda si sa iesiti din anonimat, trebuie sa fiti la curent cu noile tendinte. Iar daca nu gasiti in magazine modelul la care v-ati gandit, puteti sa comandati si costume baie online.

In acest sezon sunt in voga costumele de baie din doua piese. Acest model de costum de baie este potrivit mai ales femeilor cu atitudine si care au o silueta de invidiat. Daca doriti sa atrageti privirile oriunde ati fi, aceste modele sunt cele mai recomandate. Un avantaj important in fata costumelor de baie intregi este ca puteti sa capatati un bronz perfect. Iar daca optati pentru un model in nuante neon, vor accentua bronzul.

Pentru partea de sus, puteti sa optati pentru un sutien fara bretele, care au un farmec aparte. Sunt modele catifelate dar mai ales confortabile. Cu ajutorul acestor modele, puteti sa aveti un look cu adevarat sexy si va ofera si mai multa libertate. Totusi, aceste sutiene sunt recomandate doamnelor cu bust generos, deoarece nu prea ofera sustinere. Dar nici femeile cu bust mai mic nu trebuie sa se intristeze, pot opta pentru un alt tip de sutien special, cu bretele in spatele gatului. Aceste sutiene ofera sustinere dar si volum bustului, pentru un decolteu de invidiat. Pentru a atrage atentia si mai mult asupra decolteului, optati pentru un model in culori tari.  Cu aceste modele, puteti sa fiti in centrul atentiei si sa fiti admirata pentru silueta de invidiat. In plus, veti avea un bronz perfect si uniform, visul oricarei femei.