Cosmar pentru unii, vis pentru altii

Anglia a dezamagit si un ultimul meci al grupei impotriva lui Costa Rica, dupa ce a pierdut primele doua meciuri cu Italia si Uruguay.

Meciul a fost unul din cele mai slabe de la acest mondial, in care amandoua echipele au parut ca nu vor sa tina de minge. Amandoua echipele au avut mari probleme la constructie, iar erorile individuale au fost la ordinea zilei. Suturile la poarta au lipsit cu desavarsire, mai ales in prima repriza.

Abia in a doua repriza englezii s-au apropiat de poarta adversa .Wilshere a reusit o combinatie cu Sturridge in afara careului iar cel din urma a fost lasat in pozitie ideala. Surridge a preferat sa suteze si mingea a trecut pe langa poarta desi o pasa la Sterling in lasa pe jucatorul lui Liverpool singur cu poarta goala. Sturridge a mai avut o incursiune in minutul 69 in careul Costa Rican insa a fost pus la pamant de fundasii adversi. Englezii au cerut penalty insa arbitrul nu a acordat nimic. Rooney si Gerrard au fost introdusi si ei pentru a aduce un plus ofensiv insa jocul fad al englezilor a continuat.

Costa Rica nu a mai aratat entuziasmul din primele doua meciuri insa este de inteles deoarece ei au obtinut deja calificarea in faza urmatoare. Si totusi este de laudat faptul ca nu au pierdut acest meci chiar acesta nu mai conta.

Highlight-ul acestui meci pare sa fie acest banner care ilustreaza foarte bine ironia si umorul fanilor englezi: