Cola Steaua, cat de naturala?

Uau, s-a lansat cola Steaua, alaturi de vinul Steaua si inca ceva, probabil painea Steaua. Nu ma intereseaza asta, sunt convins ca exista o multime de obiecte peronalizate (sau ce asteapta asta) cu diferite echipe de fotbal, apareau unii la televizor cu locuintele vopsite astfel. O singura chestie ma depaseste. Am citit intr-un ziar de noile aparitii: “este o bautura fara conservanti, numai cu ingrediente naturale, produsa in Germania.”

Suna bine, nu? Ce poate sa fie mai bun decat o cola naturala? Doua cola naturale, poate. Dar ceva nu se lega dupa ce am citit de doua ori randurile si mi-a picat fisa: de cand o bautura carbogazoaza neagraeste naturala? N-am auzit pana acum de colorant natural negru pentru suc, ma insel cumva? Se adauga coloranti artificali si pentru culorile mai deschise, pana la galbenul ala chior de la sucul de soc si nu s-ar adauga pentru negru?

Cica nu le-a picat bine suporterilor noul produs si au inceput sa faca glume, pana au ajuns la hartia igienica. Se vor putea sterge la cur cu echipa lor de suflet, la propriu. Ar fi buna dupa infrangeri, zic eu.