Cinci pasi pentru o inima sanatoasa

Pasii pentru a crea coerenta rapida pentru accesarea inteligentei inimii tale sunt urmatorii.

Pasul 1: Creeaza focalizarea inimii

Actiune: Permiteti-va constientizarii sa se deplaseze din mintea dvs. in zona inimii voastre.

Rezultat: Acest lucru trimite un semnal inimii tale ca a avut loc o schimbare: Nu mai esti angajat in lumea din jurul tau si acum devii constient de lumea din tine.

Pasul 2: Incetineste respiratia

Actiune: Incepeti sa respirati mai incet decat de obicei. Luati aproximativ cinci pana la sase secunde pentru a inspira si folositi acelasi ritm ca si expirarea.

Rezultat : acest pas simplu trimite un al doilea semnal catre corpul dvs. ca sunteti in siguranta si intr-un loc care va sustine procesul. Respiratia profunda si lenta este cunoscuta de mult timp pentru a stimula raspunsul de relaxare al sistemului nervos (denumit, de asemenea, raspunsul parasimpatic).

Pasul 3: Simtiti un sentiment de intinerire

Actiune: in cele mai bune abilitati, simti un sentiment autentic de grija, apreciere, recunostinta sau compasiune pentru orice sau pentru oricine. Cheia succesului aici este ca sentimentul tau sa fie cat mai sincer si mai sincer posibil.

Rezultat: calitatea acestei senzatii este optimizata si optimizeaza coerenta dintre inima si creierul tau. In timp ce toata lumea este capabila sa evoce un sentiment pentru acest pas, este unul dintre acele procese cu care poate fi nevoie sa experimentezi pentru a gasi ceea ce functioneaza cel mai bine pentru tine.

Pasul 4: Pune-i inimii tale o intrebare

Actiune: Urmatorii trei pasi creeaza armonia dintre creier si inima ta, care iti permite sa apelezi la intelepciunea inimii tale. Pe masura ce continuati sa respirati si sa tineti accentul in inima, este timpul sa va puneti intrebarea. Inteligenta cardiaca functioneaza cel mai bine atunci cand intrebarile sunt scurte si pe masura. Amintiti-va, inima dvs. nu are nevoie de o prefata sau istoricul unei situatii inainte de intrebare. Puneti-va intrebarea in tacere, ca o singura propozitie concisa si apoi permiteti-va inimii sa raspunda intr-un mod care functioneaza pentru voi.

Rezultat: intuitia dvs. se deschide si incepeti un dialog. Cheia pentru a avea succes la dialogul cu inima este aceasta: Daca esti suficient de abil pentru a avea experienta, atunci esti imputernicit sa stii pentru tine ce inseamna experienta ta.

Pasul 5: Ascultati un raspuns

Actiune: constientizeaza cum se simte corpul tau imediat cum iti pui intrebarea la pasul 4. Noteaza orice senzatii – cum ar fi caldura, furnicaturi sau sunetul urechilor – si emotiile care pot aparea. Pentru persoanele care sunt deja adaptate corpului si inteligentei inimii lor, acest pas este cea mai usoara parte a procesului. Pentru cei care au avut mai putina experienta in ascultarea trupurilor lor, acesta este un exercitiu de constientizare.

Rezultat: Toata lumea invata si experimenteaza in mod unic. Nu exista un mod corect sau incorect de a primi inteligenta inimii tale. Cheia aici este sa stii ce functioneaza cel mai bine pentru tine.