Cele mai populare metode prin care poti efectua plati online rapide

Constientizarea avantului castigat de metodele inovative de plati online reprezinta un punct de reper eficient pentru selectionarea alternativei care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Una dintre principalele cauze cu un aport important la dezvoltarea platilor online este reprezentata de inmultirea afacerilor care functioneaza exclusiv in mediul online, tranzactiile dintre companie si client avand nevoie de un suport integru pe care sa se dezvolte propice. Din fericire, oamenii devin treptat mai increzatori in avantajele comertului online si uneori sunt gata sa isi asume anumite riscuri tocmai pentru ca pun in balanta ofertele imbatabile de preturi pe care le indentifica in cataloagele online si ofertele restranse din mediul offline. Exista cateva variante de plata care au reusit sa atraga atentia si increderea utilizatorilor, iar in continuare le vom aminti pe cele mai populare dintre acestea.

Platile prin intermediul ordinelor de plata

Metoda clasica menita sa va faciliteze transferul banilor – tranzactia cu ajutorul ordinului de plata ilustreaza o varianta la indemana pentru persoanele care de afla inca la inceput si nu au deplina incredere in noile institutii lansate pe piata economica. Bineinteles, aceasta nu este complet independenta, deplasarea la banca si completarea minutioasa a unui formular de plata fiind cele doua sarcini care va revin in totalitate, de aici si lipsa confortului pentru ca nu este de ajuns sa dati un singur click pentru a completa tranzactia.

Varianta banking-ului online

De ceva timp online banking-ul a castigat simpatia publicului general pentru ca iti ofera acces transparent la propriul card, prin intermediul acestei optiuni fiind simplificate procese care necesitau mult timp liber din partea proprietarului, precum plata facturilor lunare, imposibilitatea de a achizitiona articole din cadrul magazinelor online sau transferul financiar catre alte conturi. Este suficienta accesarea contului si platirea unui comision variabil catre banca respectiva pentru a putea efectua plati online cu propriul card bancar.

Platile online cu propriul card

Avand in vedere ascensiunea marketing-ului online magazinele de specialitate au adoptat o politica omogena si anume incurajarea platilor cu cardul personal. Avantajul principal este ca economisesti o buna parte din timpul liber, de cele mai multe ori tranzactiile consumandu-ti o buna parte din aceasta resursa pretioasa. Nu omiteti insa faptul ca la fiecare plata online sunt percepute diverse comisioane al caror cumul se poate dovedi nefast pentru bugetul dumneavoastra.

Tranzactiile financiare prin intermediul SMS-ului

Daca ar trebui sa definim un context pentru ascensiunea acestei metode de plata cu siguranta ne-am gandi la faptul ca reprezinta o adevarata noutate pentru mediul cotidian. Latura sa facila rezida in faptul ca toti oamenii dispun de un telefon de pe care pot efectua nestingheriti un transfer. Etapele sunt relativ simple, singura conditie fiind introducerea unui numar de telefon valid pentru a primi un sms. Dupa ce raspundeti afirmativ acestui sms plata este completa si se adauga la factura, fiind evident insotita de un tarif adiacent pentru serviciul de care tocmai ati beneficiat.

Sistemul Prioripay

Spre deosebire de variantele prezentate pana acum, avantajul platilor online prin intermediul Prioripay se raporteaza la comisioanele reduse sau inexistente pe care le intampinati in cadrul transferului. Deschiderea si inchiderea contului nu sunt restrictionate de existenta unor comisioane pretentioase, deci ai libertate deplina in gestionarea transferurilor. Flexibilitatea este marele avantaj pe care il ofera procesatorul de plati online Prioripay tocmai pentru ca poti transfera bani din orice colt al lumii, fara sa fie nevoie sa indeplinesti anumite conditii. Din acest punct de vedere si prin prisma nivelului scazut pe care il expun comisioanele se poate spune ca Prioripay este de departe cea mai eficienta, sigura si inovativa metoda de a initia plati online.