Cele mai bune produse pentru creponarea sau ondularea parului

Anul acesta am observat o crestere substantiala a interesului femeilor pentru latura de beauty. Tot mai multe coafuri si tipuri de machiaj. Ceea ce stiu e ca multe dintre ele si-ar dori pe cat posibil sa poata avea o coafura diferita in fiecare zi, obiectiv destul de greu de atins, datorita faptului ca ocupa destul de mult timp si stim ca pentru creponare sau ondulare(despre asta vom discuta in articol) necesita caldura.

Mi-am propus sa va las cateva dintre cele mai bune produse care iti pot aduce un par ondulat sau creponat efort si fara grija ca parul tau va avea de suferit.

Placa de creponat parul: GHD Contour

Placa GHD Countour este editie limitata si reprezinta modalitatea perfecta de a aduce din nou stilul anilor ’80. Exista si la noi alternative pentru placile de creponat GHD, datorita faptului ca acestea nu se comercializeaza in Romania. Cele mai bune solutii le gasiti aici.

Spray protector pentru par

Printre cele mai mai greseli pe care le poti face in timpul stilizarii parului, sa uiti sa aplici sprayul protector ar putea fi una dintre cele mai grave. Sprayul nu doar ca iti protejeaza parul, dar ti-l fac sa straluceasca si elimina orice risc la care poate fi supus parul in urma contactului cu caldura.

Bigudiuri electrice

Un mic gadget care nu o sa fie niciodata demodat, bigudiul electric continua  sa isi gaseasca un loc in rutina multor femei, avand abilitatea de a adauga foarte mult volum radacinilor si de a face coafura sa dureze mult timp.

Spray pentru volum si flexibilitate

Exista destule solutii de a oferi volum si de a face onduleurile sa fie flexibile, dar poate nu te gandeai ca un simplu spray poate face asta. Il poti aplica imediat dupa folosirea ondulatorului pentru a-i adauga putina textura sau dupa orice metoda de stilizare a parului.

Ondulator conic

Ondulatorul s-a dovedit a fi o “ustensila” ce cu greu poate fi inlocuita cand vine vorba de a ondula parul. E perfect pentru persoanele care au parul mediu, putin peste nivelul umerilor.