Cel mai bun lounge bar din capitală și-a deschis porțile

Ganesha Caffe Victoriei, cel mai inovativ lounge bar din capitală, a dat startul la fumat narghilea pe terasa proprie de la 1 iunie 2020, luna trecută.

Vestea că terasele o să prindă din nou viață a dat startul reamenajării teraselor din București. Toți patronii de terase împreună cu angajații și firmele de curățenie au muncit pe brânci să redeschidă afacerile. Printre cele mai vânate cocktail baruri din București, începând cu data de 1 iunie, s-a numărat și Ganesha Caffe Victoriei.

Ganesha Caffe Victoriei a dat STARTUL la socializare

Lounge Bar Bucuresti

Proprietarii Ganesha Caffe nu au stat pe gânduri și au început din timp curățenia și aprovizionarea pentru lounge barul de pe Calea Victoriei din Bucuresti pentru a le putea satisface clienților toate dorințele. Pentru a putea realiza totul ca la carte, patronii au dorit să lucreze cu profesioniști care să îi ajute să igienizeze totul corespunzător.

Mizăm pe calitate și nu ne jucăm cu viața oamenilor: nici a angajaților, nici a clienților, așa că, pentru igienizarea în amănunt a localului, am apelat la o firmă de curățenie profesionistă. Totodată, le-am asigurat angajaților mănuși și măști pe care să le schimbe la maximum 4 ore și o persoană avizată igienizează și dezinfectează grupurile sanitare cu regularitate pentru a crea un mediu cât mai sigur. Între mese s-a respectat distanța de 2 m și doar 4 scaune sunt disponibile la o masă.” – declară un reprezentant al lounge bar-ului de pe Calea Victoriei.

1 iunie le-a adus proprietarilor cocktail bar-ului de pe Calea Victoriei nenumărați clienți încă de la deschidere, iar fluxul mare de clienți a ținut până seara la închidere. În plus, rezervările nu au contenit să se oprească, astfel că localul funcționează la capacitate maximă.

Am avut terasa plină încă din prima zi, iar acest lucru ne-a bucurat. Am revăzut mulți clienți fideli și ne bucurăm că i-am găsit sănătoși, veseli și cu chef de socializare. Sperăm să păstrăm această pantă ascendentă.” – anunță un reprezentant Ganesha Caffe Victoriei.

Lounge barul îi întâmpină pe clienți numai cu bunătăți

Ganesha Caffe Victoriei i-a întâmpinat pe clienți cu noi arome de limonade reconfortante din fructe naturale, dar și cu nenumărate cocktail-uri alcoolice și non alcoolice. Printre cerințele clienților s-au numărat și faimoasele băuturi pe baza de cafea create de către barista-ul profesionist din echipa Ganesha, dar și shisha cu arome fructate cu mentă și furtun de gheață.

Pentru cei care doresc să facă o vizită faimosului lounge bar, proprietarii Ganesha îi sfătuiesc pe clienți să facă mereu o rezervare pentru a fi siguri că un loc este al lor. Numărul de telefon pentru rezervări Ganesha Caffe Victoriei este 0748 336 677.