Ceasurile Fossil de dama, accesorii must have in 2017

Ceasurile Fossil au atras atentia inca de la lansare, respectiv anul 198, atat prin stil, eleganta, dinamism cat si prin calitate. Produsele din aceasta gama s-au remarcat imediat datorita aspectului vintage, modern si a functiilor bine definite. Piesele din colectiile Fossil Tailor si Jacqueline se caracterizeaza prin mecanisme quartz ce ofera precizie, elemente imbinate armonios si eleganta desavarsita. Ca orice ceas de dama Fossil si cele din gama Tailor sau Jacqueline se disting prin imbinari si combinari perfecte intre elementele componente, fapt ce asigura in final accesoriu perfect si o tinut impecabila.

Colectie Tailor

Fossil Tailor – o gama pentru femei moderne

Ceasurile Fossil Tailor pastreaza cele trei cadrane specifice acestui brand. Au fost concepute pentru a aduce un plus de functionalitate si stil tinutelor office si urbane. Modelele Tailor completeaza perfect stilul modern si agitat al vietii din secolului XXI. Orice ceas Fossil de dama Tailor are garantia calitatii, fie ca este vorba de modelele delicate, dar discrete, cu curele din piele naturala, perfect finisata, fie ca este vorba despre unul dintre modelele cu bratara realizata din otel inoxidabil.

Toate modelele Tailor cu curea de piele se remarca prin eleganta discreta, specifica stilului english – lady. Sunt accesorii ce desavasesc tinutele stilate, oferindu-le un aspect incocent, extrem de atragator. Sunt fine si placute la atingere, sunt senzuale si foarte usor de purtat. Se simt impecabil si ofera incredere celei care il poarta. Sunt accesoriul ideal pentru tinutele stilish – elegante.

Pe de alta parte, modelele cu bratara din otel inoxidabil imbina stilul modent cu stilul minimalist. Rezultatul final este, pe buna dreptate, foarte apreciat de femeile moderne, fapt pentru care ceasurile din gama Tailor cu bratara din inox sunt cele mai populare accesorii din ultimii ani.

Fossil Jacqueline – linii indraznete dar delicate

Ceasurile Fossil Jacqueline atrag prin finete si precizie. Sunt cele mai populare accesorii destinate fashionistelor elegante. Designul rafinat, dar si proportiile perfecte combinate cu precizia mecanismului quartz transforma acestepiese in adevarate opere de arta.

In colectia Fossil Jacqueline se remarca doua tipuri de ceasuri: cu curea din piele si cu curea din otel inoxidabil. Modele curea din piele precum ES4099, ES4103 si ES4097 se evidentiaza prin culoare, eleganta si finete. Sunt modele care atrag si distrag in acelas timp, sunt accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din cutia de bijuterii a femeilor active.

ES3698SET , ES4100 si ES4094 sunt accesorii care atrag de la prima atingere. Bratarile metalice, se potrivesc perfect pe incheietura, oferind senzatie de putere si siguranta. Pe buna dreptate sunt accesorii care aduc tinutei culoare si buna dispozitie. Ceasurile Fossil Jacqueline sunt piese vivante ce transmit energie, bun gust si eleganta!