Ce trebuie sa contina recuzita unei cabine foto?

Nu doar cabina foto propriu – zisa este un reper pentru mirii care doresc o atmosfera interactiva la nunta lor, ci si modul in care ea este personalizata si accesorizata. Iar daca din punctul de vedere al personalizarii lucrurile depind 100% de miri, acestia alegand o cabina care sa se integreze perfect in decorul nuntii, din perspectiva accesoriilor prezente la interior necesitatile sunt destul de clar trasate.

Sa descoperim impreuna ce anume nu trebuie sa lipseasca din cadrul unui Photobooth interactiv, care are rolul de a apropia invitatii si de a-i destinde in timpul marelui eveniment.

Pancarte cu mesaje amuzante & dragastoase

In majoritatea fotografiilor pe care le veti vedea in galeriile cuplurilor de indragostiti veti descoperi si clasicele pancarte. De cele mai multe ori, cei care se ocupa de serviciul Photobooth detin in recuzita proprie doua astfel de pancarte, una pentru mire si una pentru mireasa. Mesajele inscriptionate difera de la eveniment la eveniment, iar mirii pot avea un cuvant important de spus in alegerea acestora. Noi am gasit cateva exemple de mesaje, deseori ele fiind pictate pe designul pancartelor: „I do” & „Me too”, „In love with him” & „In love with her”, „Just Married” si asa mai departe.

Din aceasta categorie a accesoriilor nu lipsesc pancartele amuzante, cu mesaje ilustrative pentru evenimentul la care participa invitatii. „Adventure awaits”, „Love is in the air” si „The party is on” sunt doar cateva mesaje pe care le-am remarcat in galeriile operatorilor de profil, asa cum ar fi Photobooth Romania.

Mastile

Nimic nu este mai amuzant decat un accesoriu pe care il puteti purta la nivelul fetei, masca fiind recunoscuta pentru ca poate acoperi anumite trasaturi ale fetei ori pentru ca le poate accentua pe altele. Din aceasta categorie se evidentiaza in egala masura mastile care acopera intreaga fata, ele fiind inspirate din lumea povestilor, a basmelor si a animatiilor, dar si cele care acopera doar ochii.

Ultimele dintre acestea sunt apretate cu o sumedenie de ornamente fastuoase, amintind de mastile venetiene. Accesorizate cu perle, pene si sclipici, ele reprezinta un deliciu pentru reprezentantele publicului feminin care vor reusi astfel sa ofere un strop de mister look-ului lor.

Ochelarii

Asa cum o afirma si organizatorii, dar si cum putem observa pe majoritatea platformelor sociale, ochelarii sunt omniprezenti in recuzita unei cabine foto. Cei supradimensionati sunt adorati de catre copilasi, pentru ca reusesc sa ofere un contrast haios intre statura lor si profilul ochelarilor. La polul opus, adultii ofera atentie modelelor simbolice, barbatii alegandu-i pe cei cu nuante inchise, inspirati din filmele politiste, in timp ce femeile mizeaza pe ochelari romantici, cu lentile in forma de inima sau de flori.

Palariile si esarfele vintage

Palariile de vrajitoare castiga aceasta lupta, atat prin designul lor supradimensionat, cat si prin culorile extravagante pe care le afiseaza. Inspirate din secolele trecute, cand oamenii credeau cu adevarat faptul ca exista femei batrane care practica magia, palariile ascutite raman si in ziua de astazi simboluri ale vrajitoarelor.

Ca un ultim element al recuzitei amintim esarfele stralucitoare, inspirate din epoca elegantului spectacol de cabaret. In nuante de fucsia, albastru electric si negru, ele reprezinta accesorii pline de rafinament si exotism.