Ce parere aveti despre serviciile Acatrans pentru bazele sportive?

Bazele sportive reprezinta punctul de pornire al performantei in orice sport. Conditii de pregatire sunt de cele mai multe ori, in stransa legatura cu rezultatele pe care sportivii le obtin in competitiile la care participa. Uneori insa, conditiile de pregatire pot fi afectate de terti factori. Investitia constanta in imbunatatirea conditiilor de pregatire este recomandata pentru a fi mereu cu un pas inaintea celorlalti.

Alcatrans va ofera toate gama de servicii de construire a unei baze sportive, pornind de la terenurile de sport si pana la toate elementele auxiliare unei baze complete. Fie ca sunteti un club sportiv sau un investitor dornic sa ofere localnicilor un loc amenajat la standarde moderne pentru sport si recreere, Alcatrans va acorda ajutorul necesar pentru ca baza sportiva pe care o detineti sa fie apreciata si productiva.

Va oferim cele mai variate game de terenuri sintetice, pe baza de gazon artificial. Va garantam faptul ca suprafetele noastre sunt alcatuite din cele mai bune materiale pe care le ofera piata la acest moment. Avem tipuri de gazon specializate in fuctie de ramura sportiva, anume: fotbal, rugby, tenis, teren multisport, atletism, etc. Pentru ca o pondere foarte mare in bazele sportive o au terenurile de fotbal din gazon sintetic, va garantam cele mai bune si performate usuprafete, atestate conform standardelor de calitate emise de FIFA si UEFA.

Pe langa amenajarea terenurilor sportive, va oferim, in completarea amenajarii unei baze de invidiat, elementele de protective ale terenurilor, precum amenajarea gardului si a plaselor de protective, instalatii de nocturna, vestiare, grupuri sanitare si baloane presostatice.

In concluzie, Acatrans va ofera, in mod sigur, cea mai variata gama de servicii privind servciile consultatia si amenajarea unei baze sportive, la cele mai inalte standard, acestea reprezentand precursorul perfoantelor sportive ale clubului pe care-l administrati sau il detineti, sau satisfactia clientilor in cazul in care baza sportive este destinata comunitatii din care faceti parte.