Ce parere aveti despre marturiile magnetice?

Orice persoana isi doreste sa imortalizeze importante din viata. Momentele peste care timpul sa nu treaca, momentele care sa ne  ramana vesnic in suflete.

Tehnologia ne ajuta foarte mult, intrucat acum nu mai pastram albume intregi de fotografii, ori filme developate prin sertare. Acum e mult mai simplu sa iti incarci rama foto digitala cu toate fotografiile preferate, si astfel ii poti revedea pe cei dragi oricand.

Insa, daca avem de gand sa oferim astfel de daruri mai multor persoane, e foarte posibil sa observam ca ne trebuie un buget consistent. Exemplul cel mai elocvent ar fi nunta, si marturiile pe care le vom oferi oaspetilor. Pentru cateva zeci, ori poate sute de perechi, ar fi un efort financiar considerabil. Iata insa, o solutie practica, rapida si de efect : marturiile pentru nunta sub forma de magnet. In ce constau ? Sunt magneti, de diferite dimensiuni, care pot fi imprimati cu absolut orice fel de imagine. Sunt ambalati individual, si la cerere, pot fi personalizati inclusiv cu fundite ori asezati in plicuri cu mesaj.

Magnetii acestia pot fi utilizati ca si cadouri pentru orice alt tip de eveniment, printre care : botezuri, evenimente corporate, lansari de carte s.a.

Deasemeni, nu necesita foarte mult timp pentru a fi confectionati. Daca s-a ramas in urma cu organizarea petrecerii, poti fi sigur ca ii vei avea in timp util, pentru a-i oferi invitatilor.

O solutie practica incercata, testata si pe care o recomand !